AH

AJÁNLÁS/KONTROLL

ajánlás

Az állapotfelmérésen elhangzottakról a helyszínen rövid, vázlatos eredményt kapsz. Mivel ez másfél órás, ezért ekkor többre nincs idő.

Általában rengeteg új információt tudsz meg, amiről sok esetben még nem is hallottál. Előfordulhat, hogy bizonyos esetekben elég komoly életmód váltásra van szükség.

Továbbá bizonyos táplálékkiegészítők, vitaminok, ásványi anyagok szedése is fontos lehet.

Ezért nagyon-nagy szükség van az elhangzottak és javaslatok pontos rögzítésére, magyarázatára. Ez az állapotfelmérés alkalmával nem lehetséges, mert másfél óra után már nem tudod befogadni az információkat.

Ezért szükség van vagy egy KONTROLLRA, vagy egy AJÁNLÁS készítésére.

  • A KONTROLL egy személyes 1 órás megbeszélés, amelyen elmagyarázzuk az eredményidet, Te jegyzetelsz, kérdezel és válaszokat kapsz.
  • A 10 oldalas AJÁNLÁS az állapotjavulásod érdekében javasolt pontos életmód változások, fogyasztandó ételek és táplálékkiegészítők listája, kiegészítve a javasolt kedvezőbb beszerzési lehetőségekkel.

Te választasz hogy melyiket kéred. Ha elégnek tartod csak a vizsgálatot, természetesen lehetőséged van rá, nem erőltetjük a KONTROLL/AJÁNLÁST. Azonban nagyon erősen javasoljuk. Az a tapasztalatunk, hogy akik nem kérik, azok csak ‘kipipálják’ hogy “na ez is meg volt”, és semmilyen javaslatot nem tartanak be, és persze semmi javulás nem történik.

Az AJÁNLÁST az állapotfelmérést követő 1 héten belül kapod meg az email címedre. (FONTOS, hogy helyes email címet adjál meg!)

Segítségképpen ha az állapotfelmérést egyszerre fizeted ki a KONTROLL/AJÁNLÁSSAL, akkor 4.000 Ft kedvezményt kapsz.

27.900 helyett 24.000 Ft (tesztkitöktőknek 24.000 helyett 20.000 Ft)

akciók