Additional Post Header AH

BOGO 2020. június 20-22

BOGO 2020.július 20 22 Custom

BOGO 2020. június 20-22

0

Megint eljött a BOGO ideje! Most is 3 napig fog tartani, hétfőtől szerdáig. Illetve – ahogy meghirdették – a készlet erejéig (az előzőnél már az 1. napon elfogyott pár termék) Azok kedvéért, akik még nem tudnák, hogy mi is az a BOGO és mire jó, azoknak szeretnék jó pár információt, tapasztalatot és tanácsot átadni.

Vásárolj Serenity ™ Softgels-t (25.75€), kapsz egy 15 ml-es Cédrusfát (15.25€)!
Vásárolj egy 15 ml-es Turmeric olajat (34.5€), kapsz egy 15 ml-es Island mintet!
Vásárolj egy 15 ml-es kakukkfűvet (38€), és kapsz egy 15 ml-es Majorannát (20.25€)!

Most sem kell minden nap kukkolni már hajnalban, hogy mi az aznapi BOGO, hanem össze lehet gyűjteni a 3 napot, és egyszerre leadni a rendelést. Ezzel szállítási költséget, sok eldobott dobozt és csomagolóanyagot spórolunk meg.

Tudnivalók:

 • A DoTerra BOGO évente csak 3 alkalommal szokott lenni.
 • Télen, nyáron és ősszel összesen 1-1-1 alkalommal
 • Július 20-án éjfélkor (0:00-kor) már rendelhető a webshopunkban az összes akciós termék. Minden nap van 2-3 különböző termék, amiből az egyiket (vagy akár kettőt is) ingyen kapod. NEM ELFEKVŐ! Értékes szuper olajok!
 • Egy ember 5 ilyen termék-kombinációt vásárolhat.
 • Hamar elfogy, így érdemes hamar dönteni, mert a készlet véges. Nagyon jól fel lehet így tölteni a készleteket! Mi mindenképpen kihasználjuk!
 • Regisztrációs vásárlásra is jó. Ekkor a 25€ belépési díjat is meg kell fizetni, vagy egy belépő csomag mellé is lehet tenni a BOGO-s termékeket.
 • LRP-re is lehet és érdemes is vásárolni
 • a BOGO hónapjában regisztrált tagok is részesülhetnek az akció adta lehetőségekben, tudnak vásárolni, de csak a sima vásárlással, mert nekik még nincs LRP-jük.
 • a szállítási díjat a vásárló fizeti, de mint tudjátok a vásárlás pontértéke levásárolható a következő vásárlásnál

BOGO TAPASZTALATOK és TANÁCSOK

 • Ha valami nagyon tetszik, nagyon szeretnéd, akkor azonnal csapj le rá, mert a KÉSZLET EREJÉIG lehet csak megvásárolni
 • Kérdezd körbe a barátaidat vagy értesítsd valamilyen módon a termék kedvelőid a napi akciókról, még a reggel vagy a délelőtt folyamán. A messenger vagy az SMS abszolút alkalmas erre.
 • Ezekkel a vásárlásokkal feltöltheted a készleted.
 • Legyen a számládon pénz, hogy tudj vásárolni.
 • Ha elfogyott a kereted, és nagyon szeretnéd, akkor kérj meg más doTerrást, hogy vegye meg neked, ha még nem használta ki a limitjét.

A mostani BOGO nagyon különleges, mert már most nyilvánosságra hozták, hogy mindhárom nap mi lesz a BOGO akció.
Hogyan rendeljünk BOGO-t?

Ha ebben a hónapban regisztráltál, akkor egy sima rendelést kell leadnod. LRP-t csak a következő hónaptól lehet.

Ha már régebben vagy tag, akkor lehetőleg LRP rendelést adjál le, mert akkor kapsz a vásárlásod után levásárolható pontokat a jövő hónap 15. után. A rendelést ebben az esetben az ‘azonnali végrehajtással’ kell leadni.

A BOGO rendelés mindkét esetben egyszerű, simán rendeld meg a ‘fizetős részét’, és a rendelés véglegesítése előtt a rendszer automatikusan hozzáírja az ajándéko(ka)t.

Kik a szereplői a mostani BOGO AKCIÓNAK?

1. ISLAND MINT NYÁRI BLEND

Island Mint

MI A CSODA AZ AZ ISLAND MINT?

Sokat gondolkodtam és kerestem az „izlandi menta” növény fotóját és minden infó jól jött volna erről a növényről. No, sok kutatás után rá kellett jönnöm, hogy ez nem egy növény, hanem a Doterra nyári keveréke, Tehát ez az ISLAND MINT, nem egy növény. Ezért nem találtam.

Mindig meglep minket valamivel a Doterra kutató csapata. Most egy szuper nyári keveréket talált ki nekünk, mely hűsít, de egyúttal élénkít is. Már csak az igazi nyár kellene hozzá. De ne búslakodjatok! Lesz az is! Hőség, szúnyogok és a fenébe kívánjuk a nagy meleget!
No, ekkor lesz főszereplő jó az ISLAND MINT blend!

Az ISLAND MINT EGY IGAZI NYÁRI BLEND! A nyaralás illóolajos keveréke.
A trópusi hőség illatkeveréke.

A nyár a vakációt jelenti. Legyen a pihenés a tóparton vagy a hegyekben mindig legyen nálad a nyári ISLAND MINT blend.
Ha hosszú autóútra indulsz, segíti fenntartani a figyelmed. Ha már álmosodsz vagy még túl hosszúnak tűnik az előtted álló út,kapd elő a nyári blendet és hűsítsd magad. Csöppents az autós párologtatóba vagy inhaláld a kezedből. Frissítő, élénkítő hatása segít neked abban, hogy élvezd a hosszú autóutat.

MI IS VAN A 15 ML-ES ÜVEGBEN:

CITROM, LIME, LUC ÉS BORSMENTA illóolajok keveréke.

Amikor kinyitsz egy üveg Mint Island blendet, a szellős, trópusi aromája eljuttat álmaid napos tengerpartjára, ahol pinacoladát iszogatsz a pálmafák tövében. Ugye jól hangzik?
A citrom-, zöldcitrom-, borsmenta- és lucfenyőolajok bőségesen tartalmazzák a limonént és a mentolt. Mindkét alkotóelem elősegítheti a tiszta légzést és a tiszta légutak érzetét keltik.

Magyarul légúttisztítók.

A nyár illata, mely a szabadság érzetét kölcsönzi nekünk. Ha rossz az idő, akkor felturbózza a nyaralást frissítően izgalmas illatával és feledteti, hogy borús az idő.

Azt mondtam, hogy ez a blend jó a fókiuszáláshoz és a koncentráció képességét is növeli? Jól hallottad. Ezt a keveréket nemcsak egzotikus aromája miatt készítették, hanem egészségünk védelmét is szolgálja.

Klinikai és kísérleti vizsgálatok kimutatták, hogy a borsmenta, citrom és lime illóolajok pozitív hatással lehetnek a hangulatra, a figyelemre és a fókuszra. Ezekben a vizsgálatokban a résztvevők gyorsabbak voltak, vagy nagyobb pontossággal bírtak bizonyos feladatok elvégzésekor, amikor ezeket az olajokat aromatikusan használták a kontrollhoz képest.

A citrom, a lime, a borsmenta és a lucfenyő illóolajok egyedülálló keveréke az Island Mint diffúziója, amely emeli a hangulatot, elősegíti a könnyű légzést és segíti a figyelmet az utazás és a pihenés minden szakaszában.

Figyelem!
Összetevői citrusok is, ezért ne menj napra vagy szoliba a ha a bőrödre kened. Az Rtg-től is tartózkodj, mert fényérzékenytő a lime és a lemon.

Ha párologtatod vagy a tenyeredből inhalálod, akkor nem fenyeget a bőrelváltozás veszélye.

2.THYME – KAKUKKFŰ (thymus vulgaris)

Thy,e

Örökzöld cserje, apró rózsaszín, lila vagy fehér virágai vannak. Friss vagy részben szárított virágos hajtásvégekből és levelekből nyerik az illóolajat. Áttetsző vagy halványsárga az olaj színe. 100 kg kakukkfűből körülbelül 1-3 kg tiszta olajat lehet kinyerni.

Figyelem!
Bőrt és nyálkahártyát ingerelheti. Várandós kismamák ne használják!
Magas várnyomásban és epilepsziában szenvedőknek nem ajánlott.

3.CEDARWOOD CÉDRUSFA ILLÓOLAJ – JUNIPERUS VIRGINIANA

Cedarwood

Csodálatos élményben lesz részed, ha megnézed Csontváry Kosztka Tivadar A MAGÁNYOS CÉDRUS című festményét.Miért ennyire magányos ez a cédrus? Közben pedig az olaja a beilleszkedést támogatja.

Talán azért látunk és érzünk ellenmondást, mert ez a csodálatos festmény nem a juniperus virginiana növényről portré, hanem egy másik fajta cédrusfa.Tudjátok! Rengeteg alfaj van a növényeknél is, ahogy például a kutyáknál is sok fajta van, de mind kutya.

Viszont lehet, hogy nem festményszépségű a juniperus virginiana azaz a cedarwood, de a hatóanyagtartalmát tekintve az ő olaja a leghatásosabb az alfajok közül.

Földünkön a legöregebb cédrusfák 3000 évesek. Mennyi vihart megélnek, mégis rendíthetetlenül állnak, és mélyre eresztett gyökereikkel méltóságteljesen árasztják magukból a nyugalmat és valami titokzatos életerőt.

Az Ószövetségben leírtak szerint Salamon király templomát cédrusból építették.

Az egyiptomiak a cédrus olaját használták a fáraók bebalzsamozásához, és a papirusztekercseket is cédrusolajjal vonták be, hogy védjék azokat.

A szarkofágokat éppúgy cédrusból készítették, mint a fáraó szertartási hajóját.

A cédrusfa mindig is az erő, a nemesség és a méltóság jelképe volt. Nevét az arab „kedron” szóból eredeztetik, melynek jelentése: erő. A cédrus szimbolizálja a bőséget, a termékenységet, a stabilitást, a biztonságot és a lelkierőt.

Mindezeket a tartalmakat a cédrusból nyert illóolaj is hordozza. Amikor megszagoljuk a cédrus illatát, balzsamos, fanyar, édes és fás illata közvetíti felénk azt a nemes energiát, amit a fa áraszt magából.

A cédrus illóolaját használjuk akkor, amikor úgy érezzük, hogy erőtartalékaink kimerültek. Legyen szó akár fizikai akár lelki erőhiányról, a cédrus illóolaja segíteni fog.

Csodás tisztító ereje megújítja úgy a testet, mint a lelket, mert kisöpri azt, ami felesleges.

Ha cédrusolajjal gazdagított fürdőt veszünk, a bőrön át ható illóolaj elindítja a tisztító folyamatokat, miközben a légzés útján ható illat mozgósítja az életerőt, az életenergiát. Tegyünk egy evőkanál tejszínbe 5 csepp atlaszcédrus illóolajat, és 5 csepp bergamott illóolajat, keverjük el, majd adjuk a fürdővízhez.

A fogínygyulladásban szenvedőknek is ajánlható. Fogmosáskor tegyél a fogkrémedre 1 cseppet a cédrusfa olajából és így moss fogat. Közvetlenül az ínyedet is bekenheted vele.
Kicsit hagyd rajta, ne öblítsd le azonnal. Ha erősnek találod, akkor hígítsd frakcionált kókuszolajjal.

Bőrproblémákra is használható. Főleg aknék likvidálására. Használd töményen, vagy tedd semleges hidratáló krémbe és ily módon használd a problémás bőrre.

Korpás fejbőrre is jó eredménnyel használható a samponba téve melaleuca és rozmaringgal kombinálva.

Légzéskönnyítő hatású, mint számos fenyőolaj.

A cédrusolaj érzelmi támogatása is nagyon érdekes.
• Segít azoknak, akik egyedül érzik magukat.
• Segíti a beilleszkedést az új környezetbe.
• Ezért a közösség olaja címet érdemelné.
• Tompítja az aggódást.

Tegyél a tenyeredbe hordozóolajat és cseppents 1-2 cseppet a csodás olajból. Inhaláld be a tenyeredbő! lMélyen szívd be és érezd az illatát. Párologtasd és erdei szabad illata megnyugtat.

Bőr érzékenység:

Hígítandó gyermekek vagy érzékeny bőrűek számára

HASZNÁLAT

 • A napi arcápolás során tegyél egy-két cseppet arctonikodhoz vagy hidratáló arcápolódhoz
 • A kellemetlen szagok elkerülésére és a szagok frissítésére tegyél egy cseppet pamutvattára és helyezd pl. a szekrénybe.
 • Fürdővízhez téve pihentető spa élményt nyújthat.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Olajpárologtatás: Használjunk 3-4 cseppet a kedvenc ultrahangos olajpárologtatónkban.

Helyileg:

Masszírozáshoz keverjen 5 cseppet 10 csepp hordozóolajjal. Fürdőkádban 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal vagy valamilyen zsírban oldódó anyaggal Pl. tejszín)

Parfümként keverjen 1 cseppet 10 csepp mandulaolajjal.

Belsőleg: kapszulába téve használható.

FIGYELMEZTETÉS Előfordulhat bőrérzékenység. Tartsa távol gyermekektől. Terhes vagy szoptató anyák, illetve orvosi kezelés alatt állók konzultáljanak kezelőorvosukkal. Kerüljük a szemeket, a belső füleket és az érzékeny területeket.

4.TURMERIC (KURKUMA) illóolaj

Turmeric

Nagyon értékes illóolajunk. Hihetetlen, hogy mennyi mindenre használható.

A fő alkalmazási területe azonban a májtisztítás ,az emésztőrendszeri panaszok enyhítése, valamint a mozgásszervi fájdalmakra is kiemelkedően hatásos lehet.

Kurkuma kivonat, más nevén indiai sáfrány, mely széles körben használt gyógynövény mind az indiai ajurvédikus, mind pedig a kínai gyógyászatban a gyulladásos állapotok kezelésére.

A tradicionális keleti gyógymódok 4000 év óta a kurkumát széles körben használják vallási, konyhai és az alábbi gyógyászati célokra.

Külsőleg FCO-val hígítva célszerű használni. Belsőleg nagyon jó szinergiában működik a gingerrel és a black pepperrel.

Esszenciális olaját vízgőz desztillációval nyerik ki, amely kémiai profilját tekintve nagy mennyiségben és a szervezet számára a legideálisabban felhasználható formában leginkább különféle turmeronokat, mellette zingiberént, sabinént és cineolt tartalmaz.
A Kurkuma másik fő komponense a kurkumin kinyerése szén-dioxid extrakcióval történik, ezért azt a dōTERRA másik két termékében, a Deep Blue Polvphenol Complex-ben és az Alpha CRS+ Cellular Vitality Complex-ben találjuk meg jelentős mennyiségben.

Használható gyulladás csökkentőként.

A TURMERIC TOP FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEI

A Turmeric egy olyan különleges illóolaj amely elsődlegesen alkalmas lehet a máj tisztítására , a máj regenerálására, méregtelenítésére.
A hatását fokozza ha fekete bors illóolajjal használjuk együtt.

Ha black pepperrel együtt fogyasztjuk, 1000x(!) nő a kurkuma hatóanyagainak beépülése, tehát a test sokkal hatékonyabban tudja a hasznára fordítani.

BÉLFÉRGEK ÉS PARAZITÁK
Vegyél be kapszulában 1-2 cseppet naponta 2x, vagy szükség esetén többször

AKNÉ, EKCÉMA, PSZORIÁZIS
Adj pár cseppet a testápolójához és alkalmazd az érintett területen. Vegyél be kapszulában 1-2 cseppet naponta 2x a méregtelenítő program részeként.

FEKÉLYEK, GÁZOSODÁS ÉS PUFFADÁS, EMÉSZTÉSI ZAVAR, VESZÉLYEZTETETT BÉLFLÓRA
Vegyél be kapszulában 1-2 cseppet ismétlődően, amíg a tünetek nem enyhülnek és alkalmazd külsőleg az érintett területekre kenve, de fűként a hasra kend!

SZÁJÜREGI EGÉSZSÉG
Add a fogkrémedhez, vagy a szájvizedhez, gargalizálj majd köpd ki

ROVARRIASZTÁS, MARÁSOK ÉS CSÍPÉSEK
Alkalmazd külsőleg, vagy add hozzá a TerraShield rovarriasztó keverékhez a még nagyobb védelem érdekében

SÜTÉSHEZ ÉS TERMÉSZETES ÉLELMISZER-TARTÓSÍTÓSZERKÉNT
Tegyen egy cseppet az edénybe a különleges gasztronómiai ízélményért

ÉRZELMI EGYENSÚLY

DEPRESSZIÓ ÉS BÁTORTALANSÁG, FESZÜLTSÉG ÉS AGGODALOM enyhítésére
Párologtasd! A tarkón és a gerinc mentén bemasszírozva szinte azonnal az agyba jut

Használd aromatikusan és helyileg, hogy eljuthass a “megalkuvóból a magabiztos”-ba!

Lelki támasz:

Már jó páran tudjuk, hogy az illóolajok az érzelmi életünkre is hatnak. A TURMERIC segít a negatív dolgok elengedésben. A harag és a düh érzését megfékezi.
Pozitív síkra tereli a „rosszalkodó” gondolatainkat.

Használata ellenjavallott az epevezeték elzáródása illetve nagy epekő megléte esetén.

Ne fogyasszuk nagy mennyiségben várandósság alatt!

5.SERENITY BLEND LÁGYZSELATIN KAPSZULA

Serenity kapszula

Könnyű álmot hozzon az éj….Ismeritek ezt a dalt?

Akár a Serenity cseppek, a SERENITY lágyzselatin kapszula is csodásan rendbe teszi az alvásodat. Főleg, ha kúraszerűen használod.

A kapszula formát annak ajánlom, aki idegenkedik a cseppes formától. Nem szeret kenegetni, illatolni vagy csak éppen egyszerűbbnek találja altatóként bevenni a kapszulát.

Egyszer -véletlenül- a cseppek helyett kapszulát rendelt valaki. Nagyon mérges volt, mert a cseppes formát szerette volna. Lehet, hogy ez nem is volt véletlen mellényúlás, mert az illetőnek nagyon gyakran felszaladt a vérnyomása. Nem is akárhogy! Nagyon magas volt a felső érték. Egyszer, amikor megint egekben volt a felső érték kipróbálta, hogy mi lesz, ha 1 kapszula Serenityt benyel. Mi történhet? A legnagyobb baj az lehet, hogy nagyon lenyugszik, esetleg el is alszik. Jó megérzés volt ezt a kapszulát kipróbálni, mert semmi perc alatt rendezte a vérnyomás problémáját. Azóta is ezt használja.

A stresszt is kiválóan kezeli ez a kis kapszula. Talán ezért is volt olyan hasznos a hölgynek.

A dōTERRA Serenity lágyzselatin kapszulának köszönhetően egyszerűen megtapasztalhatja a dōTERRA Serenity Pihentető keverék jótékony hatásait, amely egyedülálló módon a levendula esszenciális olaj és az L-teanin sokat kutatott előnyeit citromfű-, golgotavirág- és kamillakivonattal ötvözi egy vegetáriánus lágyzselatin kapszula formájában.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS: Vegyen be 1-2 lágyzselatin kapszulát lefekvés előtt.

FIGYELMEZTETÉS: Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Hűvös, száraz helyen tartandó.

6. MAJORANNA

majoranna

Az egyik legértékesebb fűszerolajunk, ami főleg az emésztésre hathat. Ezenkívül az érrendszert is támogathatja.

A majoranna olajat lazító és görcsoldó tulajdonságai miatt használjuk. Így jó lehet a menstruációs görcsökre, magas vérnyomásra is.

Antibakteriális hatása letagadhatatlan.

És afrodiziákumként is használható!

 

 

Leave a Reply