AH

doTerra havi akciók, promóciók

A Hónap Ajándéka 1

2020. novemberi doTerra havi akciók

doTerra regisztráció menete

A hónap terméke a White Grapefruit (fehér grapefruit) 5ml

A fehér grépfrút a gyümölcs fehér héjáról kapta a nevét, amelyből magát az olajat is nyerjük, méghozzá hidegen sajtolással. A többi grépfrútfélével hasonló jegyeken osztozik, és hangulatjavító képességéről ismert. Habár annyira nem édes, mint rózsaszín rokona, aromáját így is a gyümölcsös, citrusos tónusok határozzák meg. Adj egy-két csepp fehér grépfrútból kinyert esszenciális olajat kedvenc smoothie-dhoz, hogy lendületesen induljon a napod! Üdítő íze garantáltan felkészít a nap hátralevő részére.

Ad le 2020. november 1. és 15. között egy legalább 125 PV értékű LRP-megrendelést, és tegyél szert INGYEN a hónap termékére.  Az ajánlat csak korlátozott ideig, a készlet erejéig lesz.

(Mi is az az LRP rendelés? Kattints ide!)

Összesen 1 ilyen rendelést adhatsz le fiókonként. Korlátozott időre szóló ajánlat!

10% kedvezménnyel vehető a doTERRA Magnolia Touch (10ml)

A magnólia különböző fajai elszórtan Dél-Ázsiában, a csendes-óceáni térségben és Észak-Amerikában is megtalálhatóak, így elmondható, hogy egy kifejezetten nagy utat bejárt növényfajról van szó. A magnólia virágait a hagyományos kínai gyógymódok már régóta alkalmazzák a test egyensúlyának megteremtéséhez. A magnóliából készülő esszenciális olaj gyümölcsös és virágos aromájú, és kellemes, nyugodt közérzetet képes teremteni. A frakcionált kókuszolajjal elegyített Magnolia Touch hidratálja és nyugtatja a bőrt. Építsd be napi rutinodba, hogy bőröd mindig tiszta és hidratált legyen.

A feltüntetett ár már tartalmazza a 10%-os kedvezményt. A 10%-os kedvezmény nem vonatkozik a pontbeváltással leadott rendelésekre.

A doTERRA új karácsonyi ajándékkatalógusa

Az ajándékkatalógust ide kattintva éred el. Ez a katalógus azonban folyamatosan változik. Van olyan termék is benne (a csokoládé készítő szett) ami 2 óra alatt fogyott el. Érdemes többször visszatérni hozzá.

További részletek a Facebookon az Illatélmény csoportban.

Belépő csomagok akcióban!

Egyes belépő csomagokat 10-20°kedvezménnyel veheted meg. Mivel ezek nem olcsó dolgok, ezzel az akcióval sok pénzt tudsz spórolni az újdonsült doTERRÁ-soknak. Az akció a következő csomagokra vonatkozik:

10% kedvezménnyel:

  • Home Essentials Kit
  • AromaTouch diffused Kit

15% kedvezménnyel:

  • Natural Solution Kit (standard és vegán)

20% kedvezménnyel:

  • Essential Oil Collection Kit
  • Business Leader Kit (standard és vegán)

A 2020-as belépő csomagok listájáért kattints ide!

A promóciók hivatalos leírása itt nézhető meg.