AH

doTerra havi akciók, promóciók

2022. májusi doTERRA havi akciók

 

Magasabb induló LRP-szint kizárólag új belépők számára: folytatódik

Áprilisi új belépők 
Áprilisban csatlakozott a doTERRA-hoz 100 PV vagy annál magasabb értékű belépőmegrendeléssel?  Akkor teljesítse az utolsó lépést is ebben a hónapban: csatlakozzon az LRP-hűségprogramhoz, és adjon le egy egyszeri, legalább 100 PV értékű hűségrendelést (LRP) 2022. május 1. és 31. között! Tegyen eleget a követelményeknek, hogy a százalékszintje azonnal 20%-ra ugorjon. A pontos részletekért kattintson az alábbi linkre.

Májusi új belépők 
Magasabb induló LRP-százalék meghosszabbítva 2022. május 15-ig (kizárólag a májusi új belépők számára). 

Meghosszabbítjuk a magasabb induló LRP-százalékra vonatkozó promóciónkat azon új belépőink számára, akik legkésőbb május 15-én csatlakoznak a doTERRA-hoz! Teljesítse a magasabb LRP-százalék elnyerésének feltételeit, és tegyen szert még több jutalompontra. Kattintson az alábbi linkre, és tudja meg, hogyan válhat jogosulttá arra, hogy a pontgyűjtést 20%-ról kezdhesse 10% helyett!

Így válhat rá jogosulttá

INGYENES: a hónap terméke – Kömény (5 ml)

Kizárólag az LRP-hűségprogram résztvevői számára   

Az Európában, Ázsiában, Afrikában és az Egyesült Államokban is népszerű kömény meleg aromájáról és karakteres aljegyeiről ismert. Már egy egészen kevéssel is rendkívül erőteljes ízhatást érhet el! 

Csak ebben a hónapban – szerezze meg a korlátozott időre szóló ajánlatként elérhető kömény esszenciális olajat INGYEN egy tetszőleges, egyszeri és legalább 125 PV értékű hűségrendelés leadásával legkésőbb 2022. május 15-ig.

Tudnivalók az LRP-ről  Termékrészletek

LRP hűségprogramunk keretében tagjaink egyetlen, összesen legalább 125 PV értékű hűségrendeléssel, amelynek a feldolgozását minden hónapban legkésőbb 15-ére időzítik, INGYEN megszerezhetik a hónap termékét.  Szívesen megtudna erről többet is? Kattintson a lenti hivatkozásra.

10% kedvezmény – ClaryCalm™ (10 ml)

A kifejezetten nők számára megalkotott ClaryCalm külsőleg alkalmazva nyugtató, enyhítő hatást fejt ki. 

Éljen a muskotályzsálya, levendula, bergamott, római kamilla, vörös cédrus, ilang ilang, muskátli, édeskömény, sárgarépamag, pálmarózsa és barátcserje esszenciális olajok helyi használatra megalkotott keverékére, a ClaryCalm keverékre biztosított 10% kedvezménnyel májusban.  

Használati tippek    
Használja a talpán, hogy segítsen az érzelmi egyensúly megőrzésében havi ciklusa teljes ideje alatt.

A feltüntetett ár már tartalmazza a 10%-os kedvezményt. A kedvezmény nem vonatkozik a pontbeváltással leadott rendelésekre.

Termékrészletek

ÚJDONSÁG! On Guard™ fogselyem

Ismerje meg az On Guard™ termékcsalád legújabb tagját!  

A CPTG™ On Guard esszenciálisolaj-keverékkel kétszeresen is átitatott nejlon fogselyem segít eltávolítani a lepedéket, ami bizonyítottan csökkenti a fogszuvasodást. A fogselymezést a legjobb eredmény érdekében végezze határozott, de kíméletes mozdulatokkal. 

Használati tippek 
Használja mindennap az utasításoknak megfelelően napi szájápolási rutinja hatékonyságának növeléséért, valamint az On Guard termékcsalád többi tagjával együtt a legjobb eredmény érdekében.

Termékrészletek

Exkluzív ajánlat: Zendocrine™ komplex*

Limitált számban elérhetővé vált a Zendocrine komplex, amelyet most korlátozott időre szóló kiegészítő termékként vásárolhat meg, de csak akkor, ha dōTERRA Lifelong Vitality Pack™ (standard vagy vegán) vagy Daily Nutrient Pack csomagot rendel az LRP-hűségprogram keretében!  

A doTERRA Zendocrine komplex kínálta előnyök  

  • Teljes értékű kivonatok szabadalmazott keverékét tartalmazza, amely összetételénél fogva egy szabadalmaztatott enzimleadó rendszeren keresztül jut be a szervezetbe.
  • Könnyedén fogyasztható, lenyelhető formában kínálja a népszerű Zendocrine™ Újraindító keverékünket.  

* Ezt a terméket teljes áron, hűségrendelés (LRP) keretében vásárolhatja meg, kizárólag az LRP-hűségprogram kiegészítő termékeként, amennyiben dōTERRA Lifelong Vitality Pack™ (standard vagy vegán) vagy Daily Nutrient Pack csomagot vásárol. A promóció keretében fiókonként havonta legfeljebb 1 Zendocrine komplex rendelhető. Kedvezmény nem vehető rá igénybe. Ez a termék nem képezi a standard Customise & Save (Testreszabás és megtakarítás) program részét, viszont a termék beleszámít a legfeljebb 3 hozzáadható kiegészítő termékbe, amennyiben igénybe veszi ezt az ösztönzőt.

Termékrészletek

Kihagyhatatlan dōTERRA Citrus Bloom™ termékek!

A rendkívüli érdeklődésre való tekintettel ismét kaphatók a dōTERRA Citrus Bloom™ keverékkel készülő testápolási termékeink, úgyhogy itt az idő, hogy feltöltse a készleteit.  

A kézmosóból és adagolóból álló készlettől a luxustestápolóig és a dezodorig csupa olyan terméket élvezhet, amely kedves lesz a bőre számára!

dōTERRA Citrus Bloom™ habzó kézmosó 
A használatát követően kezét a citrusos gyümölcsök és a frissen vágott virágos növények illata lengi körbe. Dekoratív adagoló is jár hozzá.

dōTERRA Citrus Bloom™ kéz- és testápoló krém 
Ez a könnyű és illatos ápolókrém selymes formulájával puha és egészséges küllemű bőrt eredményez.

dōTERRA dezodor dōTERRA Citrus Bloom™ keverékkel 
Erősítse önbizalmát egész napon át. Férfiak és nők számára egyaránt ideális.

Elérhető a készlet erejéig. Csak külön kapható korlátozott időre szóló ajánlatok. 

A Tisztító és visszaállító csomag megújult változata

A citrom esszenciális olajat (15 ml) 2022. május 1-jével kivesszük a Tisztító és visszaállító csomagból.  

Néhány európai országban kedvezményes áfakulcs alkalmazható bizonyos termékekre, amelyek emberi fogyasztásra szánt élelmiszernek minősülnek. Ez a Tisztító és visszaállító csomag valamennyi termékére érvényes a citrom (15 ml) kivételével. Így jelenleg bizonyos országokban az egész csomagra, a citromot is beleértve, a magasabb áfamérték vonatkozik, amitől a csomag teljes ára is magasabb. A citrom eltávolításával azonban a csomagra összességében az alacsonyabb adókulcs lép érvénybe számos európai piacon.

A doTERRA Europe árváltozásai

2022. május 1-től.  

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a mai nappal olyan árváltozások lépnek életbe, amelyek a doTERRA Europe összes termékét érintik.  

A nyersanyagok ára jelentős mértékben emelkedett az elmúlt 10 év folyamán, mióta árainkat első alkalommal megállapítottuk Európában. Ez idő alatt a doTERRA Europe nem élt egyetlen olyan jelentősebb áremeléssel sem, amely a teljes termékválasztékunkra kiterjedt volna. Azonban a folyamatos külső nyomás hatására most kénytelenek voltunk alávetni magunkat a szükséges árkiigazítási folyamatnak, hogy továbbra is fenntarthassuk a doTERRA-termékektől elvárt magas színvonalat.

Szorgalmasan dolgozunk azon, hogy a dōTERRA termékeit a lehető legmegfizethetőbb árakon tartsuk vásárlóink számára anélkül, hogy engedni kényszerülnénk azon elköteleződésünkből, hogy az Önök közösségei számára kizárólag a bizalmukba fogadott legmagasabb színvonalú CPTGrade™️ (Tanúsított, tiszta, letesztelt minőségű) esszenciális olajokat és olajokkal készülő termékeket kínáljuk.

Ez az árváltozás hatással lesz a hűségprogramra (LRP), beleértve a sablonban megadott árakra és PV értékekre is. Javasoljuk, hogy a május elsejei árváltoztatás után tekintsék át az LRP sablonjukat és győződjenek meg róla, hogy az új végső ár és ha minősülni szeretne a hónap terméke programra, akkor a megrendelés PV értéke is megfelelő önnek.

A teljes árjegyzéket az alábbi linkre kattintva tekintheti meg.

Új áraink megtekintése

A 2022-es belépő csomagok listájáért kattints ide!

A promóciók hivatalos leírása itt nézhető meg.