AH

doTerra havi akciók, promóciók

2021. szeptemberi doTerra havi akciók

200 PV – dōTERRA On Guard™ promóció

Csodálatos jótékony hatásainak köszönhetően a doTERRA egyik legnépszerűbb keveréke, az On Guard, egyetlen otthonból sem hiányozhat. Csak ebben a hónapban INGYEN az Öné lehet számos On Guard termékünk és egy vadnarancs (15 ml) is, az On Guard keverék egyik kulcsösszetevője, amennyiben 2021. szeptember 1. és 30. között lead egy 200 PV értéknek megfelelő rendelést. 

Így tehet rá szert  
Adjon le egy 200 PV értékű rendelést 2021. szeptember 1. és 30. között, hogy az alábbi termékek mindegyikét INGYEN megkapja tőlünk:

  • doTERRA On Guard™ (15 ml)
  • On Guard™ kéztisztító permet
  • On Guard™ habzó kézmosó
  • On Guard™ habzókézmosó-adagoló
  • Vadnarancs (15 ml)

Értéke: kb. 30.000 Ft

Az ajánlat csak a promóció ideje alatt vagy a készlet erejéig lesz elérhető.

A hónap terméke – Ravintsara (5 ml)

Korlátozott időre szóló ajánlat

A földes aromájú és elképesztően sokoldalú ravintsara rendkívül változatosan alkalmazható, ezért mindenképp ott a helye gyűjteménye alapdarabjai között.  

A ravensarával nem összekeverendő ravintsarát a cinnamomum camphora, azaz a kámforfa leveleiből nyerik. Habár mind a ravintsara, mind a ravensara a babérfélék családjába tartozik, a ravintsara enyhébb, az eukaliptuszhoz és a kámforhoz hasonló olaj. Kombinálja olyan esszenciális olajokkal, mint a római kamilla, a copaiba, az eukaliptusz vagy a tömjén, Vagy akár kedvenc doTERRA hidratálókréméhez is hozzáadhatja nyugtató hatásaiért.

Egyetlen, összesen legalább 125 PV értékű és legkésőbb 2021. szeptember 15-i feldolgozásra beállított hűségrendeléssel (LRP) INGYEN az Öné lehet a hónap terméke.  

Használati tippek 
Adjon egy-két csepp olajat egy nyugtató, keserűsós fürdőhöz.

10% kedvezmény – On Guard™ gyöngyöcskék

A dōTERRA On Guard gyöngyöcskékkel egyszerűen és kényelmesen élvezheti a dōTERRA On Guard esszenciálisolaj-keverék előnyeit.  

Minden gyöngyöcske egy kis adag, ízekben gazdag, vadnarancsból, szegfűszegből, fahéjból, eukaliptuszból és rozmaringból álló doTERRA szabadalmazott keveréket tartalmaz egy apró zöldséggyöngyöcskébe zárva, amely feloldódik a szájban.

A feltüntetett ár már tartalmazza a 10%-os kedvezményt. A kedvezmény nem vonatkozik a pontbeváltással leadott rendelésekre.  

Használati tippek  
Vegyen be egy-két gyöngyöcskét étkezés után.

Harvest Spice(15 ml)

Korlátozott időre szóló ajánlat

A Harvest Spice Összehozó keverék meleg, fűszeres, selymes aromája igazi őszi hangulatot teremt.  

A keveréket olyan CPTG™-minőségű esszenciális olajok – köztük kasszia, szegfűszeg, eukaliptusz, vörös cédrus, szerecsendió és fahéj – kombinációja alkotja, amelyeket jellemzően szívmelengető emlékekhez társítunk. Külsőleg alkalmazva a Harvest Spice segíthet a kedélyállapot javításában a hozzáadott eukaliptusz esszenciális olajnak köszönhetően. A vörös cédrus esszenciális olaj pedig a kiegyensúlyozó előnyeiről ismert.

Használati tippek  
Ajándékozza meg vele barátait és családtagjait az évszakváltás alkalmából.

A 2021-es belépő csomagok listájáért kattints ide!

A promóciók hivatalos leírása itt nézhető meg.