AH

doTerra havi akciók, promóciók

2021. júniusi doTerra havi akciók

doTERRA promó

Citrusos ajándékok promóciója

A doTERRA citrusos olajai erőteljes jótékony tulajdonságokban bővelkednek, és minden olajrajongó gyűjteményének elengedhetetlen darabjai. Itt az alkalom, hogy feltöltsd készleteidet ebből a négy fantasztikus citrusos olajból és termékből, beleértve a korlátozott időre szóló (LTO) Citrus Bloom esszenciális olajat is! 

Így tehetsz rá szert 
Adj le egy 200 PV értékű rendelést 2021. június 1. és 30. között, hogy az alábbi termékek mindegyikét INGYEN megkapd tőlünk: 

  • Citrus Bliss™ (15 ml)
  • Citrom (15 ml)
  • Citrus Bliss™ dezodor
  • Korlátozott időre szóló Citrus Bloom (15 ml)

Az ajánlat csak korlátozott ideig vagy a készlet erejéig lesz elérhető. Bővebb tájékoztatásért, a Gyakran ismételt kérdésekért (GYIK), valamint a szabályokért és szómagyarázatokért kattints ide.

A hónap terméke – Borsmenta gyöngyöcske

 

Egy egyedülálló, exkluzív eljárás segítségével a doTERRA praktikus, lágy, vegetáriánus gyöngyöcskékbe zárta a borsmenta esszenciális olaj valamennyi jótékony hatását. Minden gyöngyöcske egy apró, frissítő, borsmentás ízbombaként oldódik fel a szájban, miközben a tiszta borsmenta esszenciális olaj hűsítő aromája élénkíti az érzékeket.

Egyetlen, összesen legalább 125 PV értékű és legkésőbb 2021. június 15-i feldolgozásra beállított hűségrendeléssel, INGYEN a Tiéd lehet a hónap terméke.  

Összesen 1 ilyen rendelést adhatsz le fiókonként. Korlátozott időre szóló ajánlat!

10% kedvezmény – Koriandermag (15 ml)

 

A koriander egy friss és aromás fűszer- és gyógynövény, amelyet már évszázadok óta előszeretettel használnak. Közkedvelt konyhai fűszer: egy leheletnyi koriandermag esszenciális olajjal bármilyen ételt új köntösbe bújtathatunk! Ha tehát főzés közben koriandermag esszenciális olajat használsz, az a legjobb, ha a „fogpiszkálós” módszert alkalmazod: mártsd egy tiszta fogpiszkáló végét az olajosüvegbe, majd keverd a többi hozzávalóhoz. Miután alaposan elkeverted az ételben, ellenőrizd, hogy szükség lesz-e még több olajra vagy sem.

A feltüntetett ár már tartalmazza a 10%-os kedvezményt. A kedvezmény nem vonatkozik a pontbeváltással leadott rendelésekre. 

A részletekért kattints ide!

Connection Kit

A múlt heti doTERRA rendezvényen mutatták be a Connection Kit-et. Újdonság, hogy ezúttal nem csak a résztvevők, hanem mindenki megvásárolhatja ezt a különleges csomagot, igen kedvezményes áron.

“Az idei doTERRA Europe Connection 2021 alkalmával azt ünnepeltük, hogy a „Stronger Together” elnevezés helytálló, hiszen együtt valóban erősebbek vagyunk. Ennek alkalmából számos kedvenc termékét új, izgalmas és intenzív hatású formában is megtalálhat! Élvezze az Adaptiv™ nyugtató keveréket fürdőolaj és permet formájában is, valamint a vadonatúj doTERRA Balance™, Whisper™ és Olasz szalmagyopár doTERRA Touch™ keverékeket.Emellett kap tőlünk egy nemrégiben megújult összetételű és csomagolású On Guard™ fehérítő fogkrémet is!Rengeteget spórolhat, és lenyűgöző termékekre tehet szert ezzel a fantasztikus csomaggal.”

Ára 127€

 

A 2021-es belépő csomagok listájáért kattints ide!

A promóciók hivatalos leírása itt nézhető meg.