AH

Méregtelenítés


MÉREGTELENÍTÉS 

Mi is az a méregtelenítés és miért szükséges?

méregtelenítés

8 ok ami a méregtelenítés szükségességét jelzi:

1. Súlyos bőrtünetek a testen
2. Hajhullás, fénytelen, töredezett haj
3. Emésztési problémák -széklettel kapcsolatos gondok
4. Izületi fájdalom mozgáskorlátozottsággal
5. Fejfájás
6. Túlzott lelki érzékenység, enerváltság,krónikus fáradtság
7. Allergiás reakciók
8. Gyakori megbetegedések-gyenge immunrendszer

Mi is az a méregtelenítés?

Méregtelenítés alatt a szervezetben felhalmozódó felesleges salakanyagok, a mérgező és szennyező anyagok eltávolításának valamilyen módját értjük. Évente legalább 2x ajánlatos méregtelenítő kúrát csinálni.

A stresszoldó méregtelenítés kiemelkedően alkalmas lehet erre, hiszen sejtszinten segíthet megtisztítani a mérgektől terhelt szervezetünket.

A legnagyobb méregtelenítő szervünk a máj. Rengeteg szervezetbe került méregtől szabadít meg minket szorgos munkájával. Manapság nagyon divatos a méregtelenítés. Azonban gondosan kell kiválasztani a méregtelenítés módját, mert nem megfelelő módszerrel bajt is okozhatunk. Fontos a méreganyagok kivezetése a szervezetből.

Valóban jót tesz a szervezetnek egy-egy  méregtelenítő, tisztító-kúra?

Sok szakember állítja, hogy bőségesen elegendő a természetes méregtelenítés amit magától, üzemszerűen végez a szervezet. Sokféle módon távozik a szervezetből a felhalmozódott méreganyag. Többek között vizelettel, széklettel, izzadáskor, menstruációkor. Ezek a legjobb, legtermészetesebb élettani folyamatok a mérgek eltávolítása szempontjából. Sajnos azonban nem elegendő, mert nagyon nagy szennyeződésnek van kitéve a szervezetünk.

Sokkal több mérget kapunk, mint akár 10-20 évvel ezelőtt.

A vizsgálat során a vizsgált személy egyértelműen megtudhatja, hogy milyen méreg anyagokkal van teli a szervezete, és azt is, hogy mi az oka annak, hogy nem tud megszabadulni tőle.

Számos étel is működhet méreganyagként, azaz homotoxinként a szervezetben, mert valamilyen oknál fogva nem tudjuk megemészteni, feldogozni majd kiüríteni. Raktározzuk. Ennek bizonyos mértékig lelki oka is lehet.

A “létszám feletti” élősködőket és anyagcsere termékeit is méreganyagnak tekinti a szervezet. A környezetünkből is rengeteg méreganyag kerül a szervezetbe. Ezekkel  a kiválasztó rendszer nem tud megbirkózni, mert egyszerűen szólva, nem erre a méregmennyiségre van programozva.

Minden amivel érintkezünk, amit megeszünk, amit megiszunk, amit magunkra kenünk vagy  amit belélegzünk, tele van testidegen méreganyaggal. Ezeknek egy részét  nem is tudja  a szervezet befogadni, megemészteni, de még felismerni sem. Ezért erős és kellemetlen tünetekkel reagál ezekre a számára ismeretlen anyagokra. Valahányszor telítődik ezekkel a mérgekkel, valamilyen módon jelzi, hogy nincs szüksége  rájuk. 

8 dolog ami méreganyagként működhet a szervezetünkben:

1. Ételadalékok, ételszínezékek, édesítőszerek (E számok, sok aszpartám)
2. Nehézfémek (kadmium, higany, ólom)
3. Levegőt szennyező kemikáliák (kipufogó gázok)
4. A vízből származó méreganyagok (Pl. gyógyszermaradványok)
5. A kozmetikumokból és háztartási tisztító szerekből  származó méreganyagok
6. Ételek és italok  (tejtől a lisztféleségekig)
7. Paraziták és anyagcseretermékeik
8. Penész  

… a lista nem teljes, de így is nagyon hosszú.

Számtalan méreganyag nem ürül ki megfelelően a szervezetből. A sejt közötti állományban tárolódik, és akadályozza az energiaáramlást. Kellemetlen tünetekkel jelzi, hogy valamilyen méreganyaggal telítődött a szervezet, és magától nem tud megszabadulni tőle. Segítségre szorul. Ezt észre is vesszük, mert tünetekkel jelzi nekünk.

A méregtelenítés hatékonyabbá, egyszerűbbé  teszi a kúrát. A kezelés sejtszinten tisztítja a szervezetet. Alapos munkát végez. Pontosan azoktól a méreganyagoktól szabadítja meg a szervezetet, amik konkrétan a problémát okozzák.

A méregtelenítő programhoz tartozik egy ásványi anyag, vitamin, és hormonszint mérés, hogy a hiányzó anyagokat (vitamin, ásványi anyagok) céltudatosan tudjuk pótolni. 

Ne szedje feleslegesen a drága készítményeket, csak azt, amire szüksége van a szervezetnek, és be is tudja építeni azokat. A kezeléshez értékes táplálkozási tanácsadás is tartozik.

A folyamat nem drasztikus, szelíden szabadítja meg a testet a káros anyagoktól. A tisztulás pozitív hatással jár, és ezért hálás lesz szervezetünk. Energikussá, egészségessé válhatunk rövid idő alatt a méregtelenítő program hatására. 

Ha elhatározta hogy belevág, segítem, a kezeléssel megkönnyítem, hatékonnyá teszem a testének tisztulását. A vizsgálat alapján olyan méregtelenítést kaphat, ami a legalkalmasabb, leghatásosabb a szervezetének. A kezeléshez értékes táplálkozási tanácsadás is tartozik. 

A kúra ideje alatt nem marad egyedül, ha megakad vagy kérdése van, segítséget kap.

A méregtelenítéshez  OÉTI engedélyes  magyar, svájci, és amerikai termékeket ajánlok.  

FONTOS! A kúra csak szakember felügyelete mellett végezhető!

INFO telefon:

06 70 931 3095

Hívjon, ha tisztulni szeretne!

Figyelem! A kezelés nem hat mindenkire egyformán, és a gyógyulás nem garantált!