Additional Post Header AH

Mici néni új élete, avagy egy téves orvosi diagnózis hatásai

Reggeli Depresszió Custom

Mici néni új élete, avagy egy téves orvosi diagnózis hatásai

0

A depis reggel:

reggeli depresszió

Nem tudom, ki hogy van ezzel, de vannak szuper napok, amikor minden összejön, és vannak bosszantó napok, amikor valahogy minden összekavarodik.

Már reggel, ébredéskor benne van a levegőben, hogy a mai nap nem lesz a legjobb. Már szinte fáradtan, rosszkedvűen ébredek, olyan „nincskedvemsemmihez” hangulatban. Ilyenkor persze igyekszem jókedvre, de legalább jobb kedvre deríteni magam. Indul a mantrázás, hogy valamennyire feljebb vigyem a rezgésszintem.

Azért a kávé elég jól besegít reggelente. A fekete nedű jellegzetes illata és keserű íze az amitől felébredek? Aztán a terápiás leves, amit reggel éhgyomorra iszogatok. Leves reggelire? Igen! És milyen jól esik! Jó melegen, illatosan szinte szétárad bennem. A legjobb reggeli ital. Hihetetlen, de tényleg.

Szóval hideg van és sötét a téli reggel, de annyira, hogy semmihez sincs kedvem. Han-gu-lat-ta-lan vagyok!

Aztán a reggeli rutin. A tükör, ami sosem azt mutatja, amit látni szeretnék! Pláne reggel, gyűrötten, kócosan, morcosan. A vízcsap, amit nem lehet normálisan beállítani….. Jaj és akkor mit vegyek fel? Ez a téli réteges öltözködés kimerítő.

Aztán kezdek felébredni, felpörögni, mert indulni kell. Zakatol az agyam, mennyi minden vár rám, mennyi a feladat. Senkiről sem feledkezhetek el. A buszon a sok szürke, már reggel megfáradt ember. Kicsit lehangoló és elszomorító.

És végre valami jó:

téli napkelte

Jön végre egy telefon, amitől nagyon jó kedvem lesz….. és itt már el is dől, hogy ma mégiscsak jó napom lesz. Az emberek már nem is olyan szürkék a buszon…. a nap is mintha ki akarna sütni.

Miért is? Mert egy 65 év körüli hölgy telefonált. Nevezzük talán Mici néninek. Nagyon ápolt, jó kedélyű, agilis nagymamáról van szó, aki simán letagadhatna jó pár évet. Nagyon aggasztották az egyre többször, szinte folyamatosan megjelenő kiütései. Elmondása szerint nagyon keveset eszik, de mégis van rajta jó pár plusz nemkívánatos kiló.

Előzmények:

Nyáron, júniusban volt nálam, nagyon sok és csúnya viszkető bőrproblémával, haspuffadással és emésztőrendszeri kellemetlen panasszal, ami megkeseríti az egyébként dolgos, nagymamai teendőit.

A műszeres vizsgálat kimutatta, hogy viszonylag súlyos gluténérzékenysége lehet. A tej és a tejterméket sem tudta teljesen megemészteni és a máj-epe területén is gondok voltak. A rendszer ezeket a problémákat hozta ki elsődlegesen. Ezenkívül még sok információt kapott, de ezek voltak az elsődleges okok.

Bár már jó pár bőrgyógyásznál járt, ott nem találtak semmi különösebb okot a bőrproblémájára. A bőrprobléma nagy valószínűséggel ekcéma, de bőrgyógyász pontosan nem tudta megállapítani. Már folyamatban voltak vizsgálatai és gyomortükrözésre is volt időpontja.

Megnyugtattam, hogy jelenleg nem látok – a vizsgálat alapján – nagy elváltozást, ami súlyos, akár rosszindulatú megbetegedésre utalna. Örültem, hogy a hagyományos orvoslás területén elindultak már a szakirányú vizsgálatok. Reméltem, hogy az ételallergia irányába is el fognak indulni és akkor ezen a téren is kap támogatást.

Mici néni kapott tőlem megfelelő személyre szóló diétát és a bemérés alapján ajánlottam neki megfelelő termékeket.

A vizsgálat után pár héttel telefonált, hogy a gyomortükrözésnél megállapították, hogy gyomorrákja van. Teljesen ledöbbentem. Nem is hittem el. Sok problémát találtam nála, de erre nem számítottam. Ő sem. Egyáltalán nem mutatott a rendszer ilyen jellegű problémát. Mici néni kétségbe volt esve. A diagnózis sokkoló volt mindkettőknek.

Ez a napom rendkívül szomorú volt. Ott zakatolt egész nap az agyamban a lesújtó diagnózis. Egyszerűen nem tudtam elképzelni. Ezt mondtam is a hölgynek és kértem, hogy feltétlenül  tartsa a vizsgálaton megbeszélt diétát és szedje azokat a  termékeket, amiket megbeszéltünk. Egész héten-továbbra is ő járt a fejemben. Mi lehet vele, mi lesz most? Reménykedtem, hogy téves a diagnózis és bevallom még imádkoztam is érte. Aztán ahogy lenni szokott, el is feledkeztem róla egy kicsit. Telt-múlt az idő, már eltelt a nyár, az ősz és már itt van a tél.

A jelen:

Mici néni – ott a buszon- jókedvűen telefonált, hogy képzeljem el, a bél biopsziás vizsgálata kimutatta, hogy már régóta gluténérzékeny, és ez okozhatja az emésztési problémáit. A vérvizsgálat nem utalt semmilyen rákos megbetegedésre. Szerencsére valahogy el is feledkeztek erről a rákos megbetegedéséről. Nem kapott kemót vagy sugarat. A gluténérzékenység azonban egyértelmű volt a bélbolyhok vizsgálata alapján.

biorezonanciás vizsgálat

Hoppá!! Ezt már a biorezonanciás vizsgálat több mint fél éve jelezte. (Jelezte volna hamarabb is, akár pár évvel előtte, ha találkoztunk volna Mici nénivel). Nem kellett volna fájdalmas, kellemetlen bélvizsgálatot végig szenvednie. Egy kényelmes fotelben, pár érzékelő pánt segítségével, egy kellemes beszélgetés közben megbeszéltük, hogy mi lehet a panaszai oka és hogyan lehetne elindítani a javulást.

Az már rajta múlt, hogy mennyire tarja be a tőlem kapott tanácsokat. Mint elmesélte, nagyon komolyan és következetesen betartotta az ajánlásokat és ma már sokkal-sokkal jobban érzi magát.

Az ekcémás kiütéseinek már híre-hamva sincs. Rendeződött az emésztése. Megszabadult 3,5 kilótól. Energikus és számíthat rá a család az unokák nagy örömére és ő is megnyugodott. Hamarosan jön hozzám. Kíváncsian várom, hogy most mit mutat a rendszer az állapotáról.

Jó lesz látni a pozitív változást!

A jövő:

Ha szeretné tudni, hogy van-e valamilyen ételallergiája, akkor első tájékozódó lépésként érdemes egy állapotfelmérésen részt venni.

A biorezonanciás vizsgálat segít abban, hogy merre induljon el, a problémák feltárásában.

Figyelem! A biorezonanciás kezelés nem helyettesíti az orvosi kezelést, és nem hat mindenkire egyformán!

 

Leave a Reply