Additional Post Header AH

Niaouli a teafa tesója

Niaouli 15ml Style 600x900 E1593946685381

Niaouli a teafa tesója

0

DOTERRA NIAOULI illóolaj, a teafa tesója

A kimondhatatlan nevű illóolajat ajándékba kaphatod 2020. JÚLIUS 15-ig 125 pontos vásárláskor

Niaouli illóolaj, a bőr tisztaságáért Madagaszkárról

Niaouli

Erősebb, mint a teafa illóolaj! Csak higítva használható!

(A TEAFA – leánykori nevén: melaleuca – hígítatlanul is használható.)

Infók a niaouliról:

Édes és fás aromájával a Niaouli illóolaj minden bizonnyal új kedvenceddé válik. Természetesen stimuláló illóolajként ismert, amely megőrizheti a bőr és a száj tisztaságát és egészséges megjelenését.

Használati tippek:

  • Adj 1 cseppet az arctisztítódhoz vagy a fogkrémedhez, mert antiszeptikus.
  • Adj néhány cseppet egy spray-palackba vízzel és házi , bio természetes háztartási felülettisztítót kapsz.
  • Alkalmazz 1-2 cseppet a nyugtató masszázs részeként.
  • Diffúzorban jól párosítható eukaliptusz, bergamott vagy levendula illóolajjal a nyugtató és kellemes hangulatot “okoz”.

Honnan származik?

Nagy örökzöld fa, őshonos Ausztráliában.

Öt hüvelyk hosszú levelei és fehér-sárga virágok vannak, amelyek szűk tüskékben virágoznak. Pelyhes megjelenése miatt a fának olyan beceneveket kaptak, mint a palackcsiszoló, a papírdarab és a papírdarab teafa.

A leveleit és kérgét az őslakos ausztrálok gyakran használták különféle célokra, beleértve teákat, kosárkészítést és ízesítést.

Illóolaját a levelek gőzdesztillálásával állítják elő, tiszta és hatásos terméket hozva létre. doTERRA Niaouli olaj Madagaszkárról származik.

Mire használják a Niaouli illóolajat?

Természetesen stimuláló illóolaj eukaliptil-tartalma és monoterpén összetétele miatt. Kémiai hatásai miatt ez egy kellemes kiegészítő egy nyugtató masszázshoz vagy diffúzor keverékhez. Erőteljes tulajdonságai miatt a Niaouli illóolaj megfelelő hígítás mellett támogathatja az egészséges kinézetű a bőrt. A szájhigiénia része, preventív céllal is használható, de akkor is ha baj van, ínygyulladás vagy/és egyéb szájprobléma esetén. Hígítva szájvízként vagy a fogkrémedre csöpizve 1-1 cseppet.

Hatékony kiegészítőként szolgálhat a tisztító spray-hez is, javítva annak tisztító hatásait.

Niaouli a teafa rokona és sok hasonló előnye van. Add hozzá a hordozóolajhoz vagy keverd az arckrémedbe. Főleg bőrhibák esetén lehet rá nagy szükséged. Az érzékeny bőrűek azonban inkább a teafa illóolajat használják, mert a Niaouli-t hígítani kell. (nagyon tömény)

Ha a bőröd megismeri “közelebbről” ezt az illóolajat biztos, hogy a kedvence lesz a bőrápolás és a szájápolás területén.

forrás: https://shop.home-essential-oils.com/blogs/stories/how-to-use-doterra-niaouli-essential-oil

Leave a Reply