Additional Post Header AH

OnGuard szájvíz és cukorka a fájó, laparó torokra

OnGuard Grouped EU CMYK Removebg Preview Custom 2

OnGuard szájvíz és cukorka a fájó, laparó torokra

0

OnGuard cukorka

OnGuard cukorka

Meglepetééés:
Most azok is ajándékba kaphatják, akik 100 ponttal nyitnak doTERRA webshop fiókot október 31-ig.

Nagyon sokáig nem rendeltem az OnGuard cukorkát, mert nem értettem, hogy egy cukorka hogy kerülhet a doTERRA kínálatába. Nagyon sokáig hiánycikk volt. Ekkor kezdett gyanússá válni, hogy talán jó cucc lehet, ha ennyien vásárolják. Beindult a gondolat, ami nincs az kell!

Így amikor megint megjelent a kínálatban gyorsan rendeltem egy csomaggal. Ezt nagyon jól tettem, mert azóta a kedvencünk lett főleg akkor amikor elkezd fájni a torkunk. Ha nincs, nagy hiányérzetünk van.

Célszerű akkor használni, amikor érzed, hogy kicsit kapar a torkod. Gyanúsan fáj, de csak jelzés értékűen. Még nem alakult ki az igazi fájdalom, de reggelre erős torokfájdalomra ébrednél. Na, ilyenkor érdemes azonnal elszopogatni egymás után 2-3 OnGuard cukorkát!

Jótékony összetevői elfeledtetik velünk azonnal a torokfájást. Nekünk abszolút bevált! Nem véletlenül hívják torokfertőtlenítő cukorkának.

Jó ha mindig nálad van ebben a taknyolós, torokfájós időben. Tarts magadnál, tartsd a táskádban vagy éppen az irodai fiókodban.

Nagyobb gyerekek is szopogathatják, ha már nem fenyeget a félrenyelés veszélye. Zorka unokám már 2 éves korától nyalogatja, mert ő imádja az OnGuard ízét.
Ez a különleges összetételű, de finom és egészséges cukorka-összetétele miatt, immunvédő funkciót is ellát. Így hozzájárulhat a kórokozókkal szembeni védelem kialakulásához.

Ennek az oka az összetételében rejlik, melyek például a szegfűszeg, fahéj, és még sok más. A doTERRA On Guard Protecting cukorka természetes módon elősegíti az immunrendszer egészséges működését, miközben megnyugtatja a kaparó vagy száraz torkot.

Nem számít az évszak, a doTERRA On Guard cukorka segít kiaknázni az illóolajok nyugtató erejét, miközben erősíti a test védekező képességét, hozzájárulhat a szervezet védekezésének megerősítéséhez.

Akár egészségesek akarunk lenni, miközben a szezonális fenyegetések magasak, akár úgy érezzük, hogy a testünk kevés lenne valamilyen védelemre, a doTERRA On Guard cukorka használata megadja a testünknek a védekezéséhez szükséges erőt.

Kiváló minőségű, CPTG ® illóolajokkal egyedülálló, természetes megoldás az általános egészség elősegítésére.

Az olyan illóolajok, mint a mirha, a vadnarancs, a fahéj és a rozmaring számos előnnyel járnak a test számára, és felhasználhatók az általános egészségi állapot javítására, a test védekező képességének megerősítésére, a kaparó torok megnyugtatására, vagy csak úgy elszopogatni, mert ízlik, mert finom.

Irritált torok jelentkezhet az év bármely szakában. Akár száraz, kaparó érzést tapasztalunk, akár csak az On Guard nyugtató előnyeit szeretnénk tapasztalni, használjuk bátran és kényelmesen.

Hogyan kell használni a doTERRA On Guard cukorkát?

Ha úgy érzed, hogy szükséges, mert fáj vagy kapar, szopogass el 1-1 cukorkát.

Szezonális vagy környezeti fenyegetések idején fontold meg a doTERRA On Gard cukorka használatát egész nap.
A szezonális vagy környezeti fenyegetés bakteriális/ virális fenyegetést jelenthet.

Nézzük a kulcsfontosságú összetevőit!

Wild Orange: Ismert, hogy az antioxidánsok segítenek az általános egészségi állapot megőrzésében, vadnarancs olaj segítségével támogathatjuk az egészséges immunrendszert.

Szegfűszeg: A szegfűszegolaj erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik a szervezetben és felveszi a versenyt a betolakodó kórokozókkal.

Fahéj: A fahéj kéreg illóolajnak számos egészséget elősegítő előnye van, beleértve az immunrendszer egészséges fenntartását elősegítő képességét. Valamint kedvezően hat a cukorszintünkre valamint a kórokozók is reszkethetnek tőle.

Mirha: Erős tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, a mirha illóolajat gyakran használják a száj és a torok tisztításának elősegítésére. A mirha felerősíti a termékben lévő illóolajok hatását.

Nem tartalmaz semmilyen mesterséges ételadalékot:

Az összetevőkben organikus nádcukor-alapot, organikus barna rizsszirupot használnak, és nem tartalmaz semmilyen mesterséges ízt vagy színezéket.

..és még  meglepetés az októberben fióknyitóknak:

Segítség doTERRA Diamond Klubos fióknyitáshoz

 • 100 ponttal belépőknek:
  • nem csak az OnGuard cukorka jár ajándékba, hanem egy szuperhatásos
  • OnGuard szájvizet is, sőt ha kérsz tőlünk egy linket, akkor még egy vadnarancs is érkezik neked.
 • 200 ponttal belépőknek az ajándékok:
  • OnGuard cukorka
  • OnGuard szájvíz
  • Deep Blue krém (nagy tubus a fájó ízületekre, izmokra vagy akár csak sportoláshoz)
  • + egy gyönyörűséges lila doTERRA táska, amiben illóolajos kincseidet tarthatod.
  • valamint, ha linket kérsz tőlünk, akkor még 1 üveg vadnarancsot és 1 üveg Copaibát is kapsz ajándékba!

Szuper promóciók! Használd ki, mert ritkán van ilyen bőséges ajándéközön.

OnGUARD ADALÉKMENTES  SZÁJVÍZ

OnGuard szájvíz

doTERRA SZÁJVÍZ AJÁNDÉKBA AZ ÚJ BELÉPŐKNEK, akár már 100 pontos belépéstől.

Vegyszermentes szájvíz?

Ez azért elég ritka! Sajnos a reklámokban agyon hirdetett szupermárkás szájvizek tele vannak olyan mérgező a kémiai elemekkel, mint pl. a:

triklozán, mesterséges íz és színfokozók, metilparabén, fluorid, klórhexidin hexetidin

Egy ausztrál kutatás szerint a vegyszerekkel teli szájvíz, nemhogy csökkenti, hanem növeli a szájüregi rosszindulatú képletek kialakulását. Ezért menyugtató, hogy a doTERRA adalékmentes és vegyszermentes termékeit használhatjuk teljes biztonsággal.

A fogkefe és a fogselyem használata mellett a szájhigiéniánk megőrzése életében
célszerű természetes összetevőjű szájvizet használni.

Szerencsére nekünk van OnGuard szájvizünk és így rendben tarthatjuk a szájüregünket.

A doTERRA hivatalos termékleírása szerint:

A szájvíz hasznos kiegészítő lehet a szájhigiénés rutinban, mert eljut a száj olyan részeihez, amelyekhez egyedül a fogkefe nem fér hozzá, és elősegíti a lerakódások kiöblítését.

A doTERRA On Guard szájvíz egy magasabb szintre emeli a szájhigiénés rutint.

A doTERRA On Guard szájvíz felhasználása és előnyei:

A formula mindenki számára biztonságos és gyengéd. Nem minden szájvíz egyforma.

Néhány alkoholtartalmú szájvíz kiszáríthatja a szájat, és tönkre teheti természetes a száj bélflóráját. Ha szájszárazsággal küzdesz, akkor különösen fontos az alkoholmentes megoldás használata.

A doTERRA SZÁJVÍZ ALKOHOLMENTES!

Szerencsére a doTERRA On Guard szájvíz alkoholmentes. Ez azt is jelenti, hogy biztonságos, a 12 éves vagy annál idősebb gyermekek és a család minden tagja számára.

Hogyan használható?

 • Használd napi rendszerességgel a lepedék visszaszorítására és a tiszta fogak fenntartására. A Miswak kivonat kifejezetten segít csökkenteni a plakk túlzott felhalmozódását, és közben mosolyod ragyogóvá teszi.
 • A szájvíz fontos szerepet játszik az egészséges íny ápolásában. Az íny éppoly fontos, mint a fogak, ha a száj egészségéről van szó. Az ínyt is érinti a lepedék, ezért is fontos a fogselyem. A szájvíz kritikus szerepet játszik azáltal, hogy leöblít néhány lerakódást és ételmaradékot, amelyek potenciálisan irritálhatják az ínyt.
 • A természetes összetevők, beleértve a xilitet is, segítenek a fogak erősítésében.
 • Mint tudjuk, a fogainknak keményeknek kell lenniük, hogy szembenézzenek a mindennapi kopással. A fogak megfelelő gondozása a doTERRA On Guard szájvíz hozzáadásával azt jelenti, hogy az elkövetkező évek során is élvezheted az egészséges mosolyt.
 • Segít a szájat hosszabb ideig frissnek és tisztának érezni. A nap végén a szájöblítő legfontosabb jellemzője, hogy segít abban, hogy a szánkat tisztábbnak és frissebbnek érezzük, olyan módon, amely szájvíz nélkül nem lenne lehetséges.
 • Csak természetes összetevőket tartalmaz – nincs benne irritáló vegyszer vagy mesterséges aromák.
 • Használd étkezés után a lélegzet frissítésére és a fogak tisztítására. A megszokott szokásaidtól eltérően, tartsd kéznél a szájvizet, miután befejeztél egy fontos üzleti ebédet vagy különleges alkalmat, ahol fontos a mosolyod, függetlenül attól, hogy melyik ételt választottad.

Mi van benne?

Összetevők:

A szájvíz a doTERRA On Guard keverék öt különféle illóolajával készül:

Vadnarancs, szegfűszeg, fahéjkéreg, eukaliptusz és rozmaring.

Ezen olajok mindegyike gyengéden tisztítja és megnyugtatja a szájat.

Miswak kivonat: A Salvadora persica fáról a miswak egy fogtisztító gally, amelyet hagyományosan a modern fogkefe megjelenése előtt használtak. Segít a lepedék képződésének megakadályozásában.

Xilit: Növényi anyagokban található, természetben előforduló alkohol, amelyet széles körben használnak cukorhelyettesítőként, de szájhigiénés termékekben is az egészséges és erős fogak fenntartása érdekében.

Hogyan kell használni a doTERRA On Guard szájvizet?

Használd a szájvizet reggel és este, fogmosás után a doTERRA On Guard természetes fehérítő fogkrémmel.

Rázd meg jól az üveget, és mérj ki a kupaknak megfelelő adag szájvizet. Minimum 60 másodpercig öblögess, majd köpd ki.

Alternatív megoldásként használhatod a szájvizet a fogmosás előtt, hogy a fogmosás előtt fellazítsa a lepedéket és a törmeléket a fogak felületéről.

Pár csodás igaztörténet a szájvíz használatával kapcsolatban:

Lötyögő fogak

Teljes kétségbeesésben keresett meg egy középkorú hölgy.
„Mozognak a fogaim!!”

A fogakat és ínyt illetőleg a fogkrémet és a szájvizet is elkezdte használni a tanácsomra.
2,5 hónap múlva örömmel hívott, hogy stabilizálódtak a fogai.
Azért az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a táplálkozását is megváltoztatta a funkcionális táplálkozás szabályai szerint.

A fogak kilazulása egy tünet, ami azt jelzi, hogy valami gyulladás van a szervezetben.
Így nem csak a fogakat szükséges kezelni, hanem az íny rossz állapotának az okát is meg kell szüntetni. Ez gondos és alapos kutatást kíván.

Miben segíthet még az OnGuard Szájvíz és OnGuard Fogkrém?

Ők párban a legnagyobb segítőink a fogak és az íny ápolásában.

Pár probléma. amiben jó eredmények érhetőek el a szájvíz és a fogkrém használatával:

 • a lepedék felszámolása
 • szájüregi candida
 • fogkő feloldása

Érdemes egy fogkőleszedés után folyamatosan használni a termékeket, hogy megakadályozhassák az újbóli lerakódást.

 • a fogakat fehéríti
 • fogíny gyulladás esetén is nagy reményekkel használható
 • fogászati kezelések után
 • fogínygyulladás ellenszere
 • a mindennapi szájhigiénia elengedhetetlen termékei

Akár a szájvíz, akár a fogkrém -mindkettőből nagyon kevés szükséges, mert nagyon erős hatóanyagok alkotják, ezért nagyon gazdaságos termékek.

Használd bizalommal! Bízd rá a fogaid!

OnGuard termékcsalád

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply