AH

Online konzultáció

 

Ha valamilyen ok miatt nem tudsz személyesen eljönni hozzám, akkor az online konzultáció neked van kitalálva. Otthon, a számítógép mellett ülve tudom megválaszolni kérdéseidet, és segítelek a problémáid megoldásában. Farkasordító hidegben, vagy gatyarohasztó melegben sem kell kimozdulnod otthonról. Mi az online konzultáció menete, és milyen kérdésekben tudok segíteni?

 

online konzultáció

Sokan laknak külföldön vagy Budapesttől távolabb. Olyan is van, akit a betegsége megakadályoz abban, hogy eljöjjön hozzám egy konzultációra, vagy egy kezelésre vagy akár állapotfelmérésre.

Az állapotteszt után rengeteg kérdést szoktam kapni, annyit, hogy nem is győzöm megválaszolni. Nem is elég az idő arra, hogy mindent átbeszéljünk. Aki megfogadja a tanácsaim – vagyis az állapot felmérésen hallottakat -, és intenzívebben szeretne haladni a pozitív állapotváltozás felé, annak érdemes csatlakozni az internetes lehetőséghez.

Ezért februártól elindulnak az ONLINE KONZULTÁCIÓK.

Így mindenki választ kaphat a nyitott, megválaszolatlan kérdéseire. Nem marad magára, folyamatos támogatást kaphat. Segítek, hogy ne akadj meg, és lendületet adok, hogy könnyebben átvészeld az esetleges nehézségeket. Sokszor egy szó vagy egy mondat kell csak ahhoz, hogy folytathasd a megkezdett utad. Így nem fogsz elakadni és nem fogja a tudatlanság – az információ hiánya – a kedvedet szegni. Sokszor a rossz információk azok, amelyek miatt nem tudsz továbblépni és ezért nincs sikerélmény, nincs javulás.

Így sikeresebben fogyhatsz le, gördülékenyebb lesz a függőségeidtől való megszabadulás. Helyrekerülhetnek a dolgok, amik eddig homályosak voltak. Elmagyarázom, amit nem értesz. Az összefüggések ismerete rendkívül fontos, mert attól leszel tudatos. Eloszlatom a félelmeidet, mert a félelem és az információhiány a legnagyobb akadály.

Az Online konzultáció menete:

 1. Kérlek, emailben írd meg a biorezonanciameres@gmail.com-ra, vagy telefonálj, hogy milyen témában szeretnél segítséget kapni és mennyi időt kérsz.
 2. A lap alján levő linkre kattintva tudod megrendelni és kifizetni a konzultáció árát, ami 10.000ft/óra.
 3. Utaláskor esetén kérem szépen beírni a megjegyzés rovatba a nevedet és az email címedet.
 4. A fizetés után kérem jelezd, hogy mely időpontok lennének jók. Több időpontot is kénék megjelölni, hogy valamelyik biztos, hogy jó legyen az online KONZULTÁCIÓRA.
 5. Az ONLINE KONZULTÁCIÓ az előre egyeztetett időpontban megtörténik. Ha rendelkezel webkamerával és szeretnéd, hogy ne arctalanul segítsek, akkor kapcsold be és én is bekapcsolom. Ez mindig kétoldalú, te látsz engem én látlak téged. A konzultáció linkjét emailban küldöm el.
 6. Ha valami műszaki probléma miatt a konzultáció megszakadna, akkor a le nem konzultált időt egy másik időpontban pótoljuk. Nem veszik el a kifizetett időd, ha a technika ördöge közbe szólna.
 7. Viszont a megbeszélt, ám fel nem használt konzultációs idő elvész ha nem jelzed előre a megbeszélt időpont előtt legalább 24 órával, hogy mégsem alkalmas az időpont. Ezt kérem, hogy mielőbb jelezd a biorezonanciameres@gmail.com email címen.

Miben kérheted a segítségemet?

 • Betegségek magyarázata, kilátások és hogyan indulhatsz el a javulás útján. Étrendkiegészítők ajánlása és használata.
 • A betegséged lelki hátterének tisztázása, kikutatása
 • Élethelyzetek megoldása
 • Dohányzásról leszokásban felmerülő problémák és támogatás
 • Ételallergiákkal kapcsolatos kérdések
 • Labor értelmezés – ha előtte emailben megkapom a labor leleted

Kérlek, hogy minden esetben vázold fel, hogy miben kérnél tanácsot, mert lelkiismeretesen fel szeretnék készülni a konzultációra veled.

Mennyi a díja a konzultációnak?

Óránként 10000 Ft, ezen a CIB bankos linken tudod megrendelni,

Online konzultáció megrendelése