AH

Helyszín

Új címem: 1073 Erzsébet krt.30.

Címem:

1073 Erzsébet krt. 30. Türkiz Pont

(a kapualjban a cipőbolttal szemben).

Közelebbi támpontok: a pizzázó mellett, a Madách színházzal szemben.

Nyugodt környezetben, gyógyító színekkel várlak. Itt minden saját kezűleg készült, családi összefogással. A bútorok vintage festése, az összes dekoráció saját design, és saját munka. Kicsi a hely, így az összes kreativitásunkat bevetettük, hogy kényelmes, barátságos lehessen, és jól érezze magát a betérő.

Új szolgáltatásokkal – a funkcionális táplálkozás beállítással, és aromaterápiával – is várom már az érdeklődőket, akik a legújabb táplálkozási ajánlásokat szeretnék megtudni abszolút személyre szólóan, egy kis lelki támogatással megspékelve. Ezért szereztem meg a ma Magyarországon még nagyon új Funkcionális Táplálkozási Referens, és a Gyógyaroma Terapeuta képesítéseket.

Mit is jelent a funkcionális diagnosztika, és a funkcionális táplálkozás? Egy olyan vadiúj forradalmi módszer, ami túlmutat a hagyományos dietetikai ajánlásokon. Itt hosszabb időt töltünk egymással, és tényleg új ismereteket kaphatsz gyógyulásodhoz, egészséges táplálkozásodhoz, sőt fogyásodhoz. A gyógyaromák pedig nemrégen kerültek az érdeklődés középpontjába, bár többezer éves múltra tekint vissza ezek használata.

Nagyon szép stresszmentes napot kívánok!

Eszter

Türkiz-Pont-Biorezonancia_10 Türkiz-Pont-Biorezonancia_8 Türkiz-Pont-Biorezonancia_7

 

Türkiz-Pont-Biorezonancia_9 Türkiz-Pont-Biorezonancia_6 Türkiz Pont Biorezonancia_11

 

Türkiz-Pont-Biorezonancia_4 Türkiz-Pont-Biorezonancia_3

 

Türkiz-Pont-Biorezonancia_2 Türkiz-Pont-Biorezonancia_1