AH

Újmedicina-GNM

 

Újmedicina – GNM

Közreműködés mások gyógyulásában az Új Orvostudomány  (Újmedicina-GNM) segítségével.

“A lelket kell meggyógyítani ahhoz, hogy a sejtek egészségesek legyenek.”
(Wass Albert)

                 Mit is jelent a GNM, azaz az Újmedicina?

Szerencsére  már az orvosok többsége is elismeri, hogy a betegségek nagy része lelki eredetű. Lelki problémának számít a devizahiteltől a munkahely elvesztésén keresztül a szerelmi megcsalásig minden. Egy német orvos ebben különösen elöl jár. Dr. Hamer már régóta kutatja, és be is bizonyította, hogy a betegségek fizikai tüneteit lelki trauma, vagy ha több betegség zajlik egyszerre, akkor lelki traumák okozzák.

Ez a felfedezés forradalmasítja  a betegségről és annak lefolyásáról alkotott képünket.

újmedicina

újmedicina

A pszichoszomatikus – hétköznapi nyelven lelki eredetű – betegségek tudatossággal pozitív irányba változtathatók. A betegségek nagy része a lélek diszharmóniájából, azaz egy átélt konfliktusból ered. Fontos megállapítás, hogy a betegség nem csak fizikai szinten – betegségek tüneteként– zajlik, hanem lelki szinten is, és az agyi reléközpontokban is megtalálhatjuk a lenyomatát. Abban is már sokan egyet értenek, hogy a betegségek elsődleges okai a lelki traumák, amit mindannyian máshogy élünk meg. Egy biztos: a stressz, a lelki sérülések, a lappangó, lassan kialakuló feszültségek vagy a hirtelen jövő erős negatív érzelmi traumák valamilyen szinten  mindenkit megbetegítenek.

Hacsak…….ezeket az erős lelki traumákat nem tudjuk megfelelően kezelni, feloldani a valós, vagy a lelki életünkben. 

A GNM konzultáció célja, hogy rávezesse a tőle segítséget kérőt – egy személyes, bizalmas beszélgetés formájában -, hogy mely lelki traumák, konfliktusok válthatták ki nála a kialakult kóros elváltozásokat.

„Mert meggyógyulni kizárólag megnyugvás által lehet, és mindegy hogy ezt hogyan éred el. Ha megnyugodtál, a gyógyulásodat el sem tudod kerülni. Ez az anyatermészet menetrendje.” (Palladio)

A konzultáció célja nem diagnózis állítás. Az az orvos feladata.

A konzultáció abban segít, hogy az orvos által felállított diagnózis alapján  segítsen rájönni, hogy a létrejött betegséget vajon milyen lelki trauma okozhatta. Az elváltozások  azaz  a daganatok, sorvadások és egyéb szervi elváltozások csak akkor jönnek létre, ha elszenvedünk egy lelki traumát és az feldolgozatlanul maradtÁllandóan bánt minket, „rugózunk rajta”, nem tudunk túllépni a problémán, és szinte megoldhatatlannak  tűnik.

GNM4

A GNM-Újmedicina konzultáció a biofizikai állapotfelméréssel együtt adhatja a megnyugtató megoldást.

Köszönet illeti ezért a felfedezésért  Dr. Hamert -aki rendszerbe foglalta és bebizonyította, hogy a lélek, az agy és a szervek működése elválaszthatatlan rendszer. Az Újmedicina egy mérnöki pontosságú, átfogó, és megismételhető orvostudományi rendszer. Természettudományos összefüggéseiben írja le az élő szervezetek élettani, bio-logikus (élet-értelmes) működését, melybe beletartoznak a megbetegedések is. Ez az első orvostudomány, mely összefüggéseiben vizsgálja az emberi lényt, összességében értelmezi a folyamatokat.

Kérem ismerje meg Ön is, hogyan válhat egészségessé egy olyan „térképpel”, melyet eddig több százezer páciensen igazoltak be. Túlzás nélkül kijelenthetjük, ez egy Használati Útmutató az ember fizikai testéhez – orvostudományi szempontból.

Ismerje meg, hogy hogyan tudja magát egészségessé tenni minden szinten!

  • A GNM segítségével megelőzhetők a betegségek, vagy a már kialakult elváltozások. A lelki okok megszüntetésével a folyamat megállítható, megszüntethető, lefolyása enyhíthető. 
  • A GNM nem vonatkozik veleszületett fejlődési rendellenességekre, mérgezés, sugárzás, baleset okozta elváltozásokra.
  • Fontos! A GNM nem helyettesíti az orvosi diagnózist vagy kezelést!

Amennyiben felkeltette érdeklődését a GNM, szeretettel várom a konzultációra, amely max. 2 órát vesz igénybe.

Érdeklődés, idöpontegyeztetés:

70 931 3095

Figyelem! A biofizikai kezelés nem hat mindenkire egyformán, és a gyógyulás nem garantált!