Additional Post Header AH

Választások

választások

Választások

0

Választások

választások

Észrevetted már, hogy röviddel a választások előtt félelmet keltenek bennünk, hogy aztán megmenthessenek minket, ha őket választjuk? Természetesen, csak ŐK TUDNAK MEGMENTENI minket. Csak ők tudják a válságból kivezető utat, és ha megválasztjuk őket, akkor meg is mutatják nekünk. De ezek, csak választási ígéretek! Üres szavak. Néha már annyira valószínűtlenek, hogy már talán ők sem hiszik el. Ugyanazt csinálják, mint a híradós, aki a borzalmasabbnál borzalmasabb hírek után, kaján vigyorral jó éjszakát kíván.

Köszi, ezekből a „szép” álmokból, nem kérünk. Mit szólnál, ha Te magad kívánnál magadnak jó éjszakát? Az életed csakis a Tiéd, te rendelkezel felette, te dönthetsz róla. Persze nem csak a HÍRADÓ van rossz hatással ránk.

Milyen filmeket szoktál nézni? Krimit, horrort, thrillert? Vagy kedvenced a drámák, a tragikus filmek? A hősök kilátástalan helyzetben vannak… elszegényedik, rákos lesz vagy meghalnak a szeretett rokonai?

Igen, a filmipar is szeret minket félelemben tartani.

Sőt a félelemkeltés egy iparág, amivel lehet manipulálni az erre fogékony embereket. És még jó sokat fizetünk is érte, hogy „szórakozzunk”, azaz rosszul érezzük magunkat. A filmipar mindent bevet annak érdekében, hogy nézőit lebilincselje. Jó filmnek tekintik, ami az érzelmeinkre hat és az pszichikailag fog meg. Minden rendező és forgatókönyvíró az érzelmeinkhez akar szólni.

választás350x160

Az érzelmeinkre hatás művészete, egy külön iparág. Dollármilliókat költenek rá és csak kiváltságosok rendelkezhetnek ezzel a tudással.

Azt gondoljuk, hogy csupán 90 percig élünk ezekben a drámai helyzetekben, de valójában nagyon sokáig hatnak ránk. Van, hogy szinte egy életen át. Befolyásolják és megváltoztathatják az életünket. Benne élünk ezekben a tragédiákban. Megváltoztatják a nehezen felépített, megszerzett pozitív energiáinkat. Ha sokszor nézünk ilyen filmet, akkor folyamatosan hatnak ránk gondolatilag és érzelmileg is. Szinte a szereplői leszünk a filmeknek, beleéljük magunkat…. és nem tudjuk, miért vagyunk nyomottak, rosszkedvűek.

Ha nyomon követjük a híreket, folyamatosan nézzük a híradót és a manipuláló filmeket, amik a szerencsétlenségről a nyomorúságról szólnak, akkor szép lassan felépítjük és megteremtjük magunkban a hiány, a szegénység, az ínség és a félelmek minden egyebet elnyomó erőterét.

Egyre gyakrabban előtérbe kerülnek azok az erős érzések, amik a félelem rossz, gyötrő érzésével kapcsolatosak. Ezek az érzések lesznek úrrá rajtunk. Ezeket az érzéseket sugározzuk és így negatív érzéseket tükrözünk vissza. Ez mindennél erősebb érzés. Vágyainkat, pozitív energiáinkat elnyomjuk és eluralkodik rajtunk a rettegés és a mindennél erősebb érzés a FÉLELEM. Mikor úgy gondoljuk, hogy jól szórakozunk, valójában megteremtjük a negatív rezgésterünket. Olvasunk, mert izgalmas és lebilincselő élményre vágyunk, de ezek az élmények tragikusak és drámaiak….

Azokat a filmeket szeretjük, amilyen élményeket soha nem szeretnénk átélni. Alig várjuk a híradót, hogy láthassuk mennyi minden borzalom történt a nagyvilágban….….és mi történik, ha elolvassuk, ha megnézzük?

Pontosan ezeket a negatív rezgéseket hozzuk létre magunkban. Azokat, amiket nem szeretnénk és csak lefelé húz minket. A vonzás törvénye működik! Csak most fordítva. Azonosulunk azzal, amivel valójában nem is akarunk. Szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen lenne az életed HÍRADÓ nélkül?

Adj magadnak egy hetet, hogy megtapasztalhasd, hogy milyen jó a manipulatív média nélkül. Ne nézz híradót!

  • Válogasd le a filmeket, amiket nézni szeretnél! (Most már ugye tudod, hogy milyen szempontok alapján válassz.)
  • Olvass olyan könyveket, ahol nem a gyilkolás, nem a brutalitás a téma!
  • Foglalkozz olyan dolgokkal, amit már régóta tervezel, de a tv elvette az időt ettől!
  • Legyél többet a szeretteiddel!
  • Készíts listát azokról, akiket szeretsz, de már rég nem hallottál róluk és vedd fel a kapcsolatot velük!
  • Tölts sok időt a szabadban! Kirándulj vagy tegyél egy nagy sétát ebben a korai meglepetés tavaszban!
  • Tegyél magad körül rendet! Dobd ki a felesleges holmikat, mert azok is elveszik a figyelmet az új és értékes dolgok befogadásától!
  • Csak olyan filmeket nézz, amiknek pozitív a kicsengése és biztos, hogy jó energiákat szabadít fel benned!
  • Csak olyan könyveket válassz, amitől érzed, hogy boldoggá tesz!

 

Így megszabadulhatsz a félelmeid egy részétől és szabadabbnak érezheted majd magad!

 Mosollyal teli, félelemmentes szép holnapot nektek.

Szeretettel: Eszter

Leave a Reply