AH

doTerra havi akciók, promóciók

2021. júliusi doTerra havi akciók

A hónap terméke – TerraShield™ (15 ml)

A TerraShield Kültéri keverék olyan esszenciális olajokat és egyéb növényi olajokat tartalmaz, amelyekről régóta tudjuk, hogy biztonságos módon nyújtanak védelmet a kellemetlen környezeti hatásokkal szemben. Összetételénél fogva a család minden tagja számára ideális a szabadban és otthon egyaránt. Támogassa szeretteit, hogy a lehető legtöbbet ki tudják hozni a szabadban átélt kalandokból azzal, hogy a TerraShield Kültéri keverékkel készíti fel őket rájuk.

Egyetlen, összesen legalább 125 PV értékű és legkésőbb 2021. július 15-i feldolgozásra beállított hűségrendeléssel, INGYEN az Öné lehet a hónap terméke.

10% kedvezmény – Muskotályzsálya (15 ml)

A nyugtató tulajdonságairól ismert muskotályzsálya esszenciális olajat széles körben használják a bőrön való alkalmazás során kifejtett enyhítő és ellazító hatásai miatt. Emellett még a kiegyensúlyozott kedélyállapothoz is nagyban hozzá tud járulni. A muskotályzsálya olaj legfőbb kémiai összetevője az észterek csoportjához tartozó linalil-acetát, amitől ez az egyik legerőteljesebb pihentető, nyugtató és kiegyensúlyozó hatású esszenciális olajunk.

A feltüntetett ár már tartalmazza a 10%-os kedvezményt. A kedvezmény nem vonatkozik a pontbeváltással leadott rendelésekre.

(Mi is az az LRP rendelés? Kattints ide!)

Új termék – Roam Diffúzer

Bemutatjuk a doTERRA Roam párologtatót!
A Stronger Together | dōTERRA Europe Connection online eseményen első alkalommal bemutatott Roam a párologtatóválasztékunk legújabb állandó tagja. Az apróra zúzott és simára csiszolt, természetes kőből készülő párologtató minden példánya egyedi, és teljesen újszerű vezeték nélküli és hordozható párologtatási élményt nyújt.
  • A párologtató vezeték nélküli, akkumulátoros működési opciót kínál (a töltődokkoló is tartozék)
  • Felelősségteljesen, környezetbarát, fogyasztói felhasználás után újrahasznosított gyantából tervezve
  • Hangulatos fehér, meleg és kékeszöld világítási opciók
Rendelésenként legfeljebb kettő igényelhető.

 

A 2021-es belépő csomagok listájáért kattints ide!

A promóciók hivatalos leírása itt nézhető meg.