Additional Post Header AH

Kedvezménykód a GAL-nál

GAL Vitaminok

Kedvezménykód a GAL-nál

0

 

Akik ismernek, azok jól tudják, hogy az étrend kiegészítő készítmények használatakor mindig előnyben részesítem a magyar termékeket. Magyar tulaj, magyar szakértelem, magyar munkaerő.

Ezért az egyik kedvencem a vitaminvilag.hu, a GAL termékek gyártójának az áruháza. Ez 100%-ban magyar, világszínvonalú, és eddig csak külföldről beszerezhető cuccokat is árul – magyar árszínvonalon.

Remélem másnak is fontos szempontok ezek. Ki szeretném hangsúlyozni, hogy szuper tiszta, adalékanyagtól mentes termékek vannak a webáruházban és az ár/érték arány kiemelkedően jó.

Így nagy örömömre szolgál, hogy megkaptuk a kedvezményes vásárlási lehetőséget a következő kód (varázsszó) beírásával:

ftieszter

A kedvezmény -10%, mindörökre,

(kivéve az akciós termékeket) a www.vitaminvilag.hu/ webáruháztól.

El ne felejtsétek a kódot beírni a rendelés végén!

Ezennel ezt az olcsóbb vásárlási lehetőséget szeretettel tovább is adom.

Használjátok, mert ezek kimagaslóan hatásos és tiszta termékek. Egy normál megrendeléskor ez a kedvezmény akár egy plusz termék ára is lehet.

És kövessétek őket a Facebookon, mert Szabó Gál Bence, – aki fiatal kora ellenére a cég AGYA – fantasztikus dolgokat ír!

https://www.facebook.com/szabogalbence/

A GAL termékekről:

GAL termékek

A hazai étrendkészítő készítmények palettáján hiánypótló készítmények a GAL termékek. Jó néhány termék, csak külföldről szerezhető be kb. dupla áron.

Ízelítő a választékból:

Gyerekeknek is adható a BIMUNO, amely pre- és probiotikumokat is tartalmaz. Kissé édes íze miatt szívesen fogyasztják a gyerekek.

 

A LACTOFERRIN a cég legújabb terméke, ami szintén egyedülálló. Örülök, hogy végre kapható, és bár az ára kissé magasnak tűnik, nem az. Nagy kiszerelésű. Ilyen terméket eddig, külföldről lehetett csak beszerezni, jóval magasabb áron. Az olyan súlyos vashiányban szenvedőknek ajánlom, akik ráadásul még laktózérzékenyek vagy esetleg még a kazeinnel is gondjuk van.

Szuper tisztaságú KOLLAGÉN PEPTID is található a webáruházban. Ezt mindenkinek minden nap kellene fogyasztania, mert a kollagén a fiatalság őre.

Bármilyen folyadékba belekeverhető, akár forró levesbe is, íze nincsen, illetve alig van. Meleg vízbe, tejbe vagy kókusztejbe keverve, édesítve, vaníliával ízesítve finom ital készíthető belőle. Müzlit belekeverve vagy banánt beleturmixolva/beleszeletelve még finomabb. Egy német kutatás szerint napi 2,5g kollagén peptid szedése már jelentősen csökkenti az arcon lévő ráncok mélységét.

A kollagén hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához is.

Az egyik kedvencem a GLYCIN POR. A glycin egy aminosav, amire – mint minden aminosavra – szükségünk van. Ez az emberi szervezetben legnagyobb mennyiségben előforduló, legegyszerűbb aminosav.

Erősen édes íze miatt cukorpótlóként is használható. Jól bírja a hőt, így még sütikbe is tehető. Sokat segít azoknak is, akik rosszul alszanak, vagy éppen energikusabbak szeretnének lenni.

Ezeken kívül még jó pár vitaminkészítmény, hasznos gyógynövénykivonatot találhatsz az áruházban. Nézz körül, és használd a kedvezményt, ha vásárolsz!

Következő leveleimben az áruházban lévő termékekkel ismerkedhetsz meg behatóbban. Mi mire jó és hogyan használható állapotjavulásra, vagy éppen prevencióra.

Szépséges napokat: Eszter

 

 

 

 

Leave a Reply