AH

Allergia vizsgálat

VAJON MIRE VAGYOK ALLERGIÁS?

Az allergia vizsgálat megmutathatja!

VÉGE LEHET A VISZKETÉSNEK, ORRFOLYÁSNAK, KIÜTÉSNEK, FULLADÁSNAK, HASPUFFADÁSNAK.

Fájdalommentesen, a bioenergia segítségével feltárható az allergia oka és ez által megkezdhető az allergiakezelés. A jótékony rezgések hatására fokozatosan végre megszűnhetnek a tünetek, és az életminőség kifejezetten javulhat.

 • A vizsgálat egy személyre szabott, táplálkozási – és  életmód tanácsadást foglal magában.  
 • A cél az allergia okának megszüntetése, nem a tünetek kezelése.
 • Az allergia vizsgálat megnyugtató megoldást nyújthat gluténallergiában, tejallergiábanpollen-allergiában  vagy egyéb allergiában  szenvedőknek.
 • A kezeléskor az immunrendszer is erősödik. A szervezet egy szelíd, hatásos méregtelenítést is kap.

biorezonanciás allergia vizsgálat

Allergia vizsgálatok:

 1. ALLERGIA TESZT (1 órás) – 10.000 Ft
 2. ALLERGIA STOP 3 alkalmas kezelés allergének tesztelésével – 25.000 Ft (3 x 90 perc)

Mit tartalmaz az ALLERGIA STOP kezelés?

 1. ALKALOM (ALLERGIA TESZT)

Fájdalommentesen megtudhatja, hogy mire allergiás és már egy hatásos kezelést is kap a kellemetlen allergiás tünetei enyhítésére, az allergének felderítése után. Kimutatja az ételallergiákat pl. a laktóz, a kazein a glutén érzékenységet valamint azt is megtudhatja, hogy mely pollenek miatt vannak a kellemetlen tünetei. Az első alkalommal fény derül arra is mely kémiai anyagok-beleértve a kozmetikumokat, az ételadalékokat, élelmiszeriparban használt anyagokat – a bűnösök az allergiás tünetek kialakulásában.

Megtudhatja, hogy melyek a keresztallergiák.

  2. ALKALOM

A hangsúly a hatásos allergia kezelésen van. A 2.alkalommal egyénre szabott étkezési tanácsadást is kap, az 1. alkalommal mértek alapján.

  3. ALKALOM

Folytatódik az allergia kezelés stresszoldással, a lelki háttér feltárásával. Szakszerű tanácsokat kap, hogy milyen termékekkel enyhítheti  az allergiáját  és  mi segítene még abban, hogy teljesen el is múljon. A 3 alkalmas találkozás lehetővé teszi, hogy mindent megtudhasson az allergiájáról és megtanulja, hogy hogyan lehet megszabadulni a kellemetlen betegségtől.

A biorezonanciás kezelés is segítséget ad az allergia elleni küzdelemben.

Amennyiben szeretne allergiamentesen élni, kérjen időpontot!

Telefon: +36 70 931 3095

Az allergiáról

Allergia, allergia … úgy tűnik, manapság mindenkinek van valamilyen allergiája. Testünk nagy titokként őrzi, hogy melyik is az az anyag, amire intoleranciánk, vagy  már allergiánk van. Rengeteg idő és utánajárás, fájdalmas vizsgálat …….és nagy nehezen kiderül, hogy mire is vagyunk érzékenyek. Ha egyáltalán kiderül….. Kutakodunk, gyanakszunk, de nem jövünk rá mi is lehet az a bizonyos  allergén. A legkülönbözőbb tünetek jelzik, hogy allergiásak vagyunk valamire.

De mik ezek a tünetek?

 • A pollen szezonban tüsszögünk, sírunk, könnyezünk és szipogunk, és fújjuk és csurog.
 • Roppant kellemetlen, hogy piros az orrunk a szemünk, és talán még be is lázasodunk.
 • Legszélsőségesebb eset, amikor betegszabadságra kell mennünk, mert annyira rosszul érezzük magunkat. A legbosszantóbb az, mikor a szabadság alatt tör ránk ez a rengeteg kellemetlen tünet.
 • Fejfájás-migrén, haspuffadás, hasmenés, székrekedés, hasfájás ….és azok az átkozott, kellemetlen szelek, amitől már társaságba sem merünk menni.

Meglepő módon a felsorolásnak még sajnos nincs vége. A szervezetünkben méregként működő allergénnek nevezhető anyagok olyan tüneteket is okozhatnak, amire nem is  gondolnánk .

 • Meddőség, inzulinrezisztencia, epeproblémák, hajhullás, szájszag, reflux, bőrproblémák, az egyszerű pattanástól az ekcémán át a pikkelysömörig. Számos esetben a pajzsmirigy betegségek okozója egy allergén.
 • Már csak félve merem leírni, hogy akár az impotencia oka és számos idegrendszeri probléma oka is lehet valamilyen szervezetbe jutó anyag, amit nem tud a szervezet megemészteni és gyulladást okozva az immunrendszert legyengíti.

De mire is gondolok?

Hát bizony az ételallergiára!

Sajnos rengeteg ember tejérzékeny, gluténérzékeny, tehát allergiás valamely étel összetevőjére. Nem kizárható a különböző ételadalékok, ételszínezékek, tartósítószerek és más egészséges ételbe nem való, de engedélyezett anyagok lerakódása a szervezetben. Ezek közé tartozik a nehézfémek sokasága, ami aztán tényleg testidegen anyag.

De hogyan juthat be a szervezetbe a nehézfém? Elárulom, nincs nehéz dolga.

Megtalálhatók az oltásokban, a rovarölő szerekben, tehát zöldséggel, gyümölccsel, amit szennyezett földben termeltek. Megtalálható a vízben, levegőben és rengeteg munkahelyen. Anélkül, hogy tudnánk róla. A régi amalgám tömésekben is található nehézfém azaz, pl. higany.

De szerencsére van megoldás! Itt a segítség:

A stresszoldó allergia vizsgálat 

már első alkalommal képes kimutatni ezeket az allergéneket. Fájdalommentesen, kellemes stressz oldás alatt, kényelmesen pihenve értesülhetünk arról, hogy mi okozhat allergiás reakciót a szervezetünkben. Amint megtudtuk, az allergiás panaszok okát, már kezdődhet is a kezelés. Ezután érdemes olyan diétát tartani, amelyben nincsenek olyan anyagok amik a panaszokat okozzák. Ez nagyon egyszerűnek tűnik, de érdemes szakember segítségét igénybe venni, hogy eligazodhassunk az allergének útvesztőjében.

Az allergia vizsgálat és kezelés alkalmával ehhez is segítséget kap. Speciális diéta segíti a tájékozódást mindaddig, amíg meg nem tanuljuk és mindennapjainkban is rutinszerűen tudjuk használni.

 • Nem kell kísérletezgetni, mert pontos listát kapunk a nem fogyasztható ételekről.
 • Érdemes a kezelést étrendkiegészítőkkel is megtámogatni. Ezek a termékek nagy gonddal
 • Célzottan, egyénre szólóan választhatók ki egy különleges 100% megbízhatóságú teszt alapján.
 • Ezek a termékek felturbózzák az eseményeket, nagyon nagy támaszt nyújtva a szervezet mielőbbi pozitív állapotváltozására.
 • Ha sikerül az allergén anyagokat elkerülni, akkor szinte pár nap alatt már jön is a pozitív változás.
 • Pár hét, de sok esetben szinte napok alatt elmúlhatnak a régóta tartó panaszok.

Higgyék el, ez nagyon jó érzés, amikor sok év tapogatódzás, bizonytalanság után végre megkaphatjuk az infót, hogy mi okozhatta a sok bajt, kellemetlen tünetet.

Szerencsére már köztudott, hogy az allergiák kialakulását megoldatlan lelki problémák is előidézhetik. Erre is segítséget nyújthat a biorezonanciás allergia vizsgálat. Ez már egy kicsit más terület. Fontos, hogy ezen a síkon is segítséget kaphassunk. Igen, így vagy úgy, de választ kaphatunk arra, hogy mi okozza valójában a sok, életminőséget okozó panaszt.

A stresszoldó allergia kezelés hatékonyabbá tehető az általános állapotfelméréssel.

Figyelem! A kezelés nem hat mindenkire egyformán, és a gyógyulás nem garantált!