AH

Pontok és jutalékok felhasználása

Pontok és jutalékok felhasználása vásárlásra

Kívánságra ez a következő rövid lecke. A képen látszik a kétféle felhasználható bónusz. A készpénz jutalék, és a termék és szállítási pontok. Ez utóbbit csak levásárolni lehet. A készpénz jutalékot lehet levásárolni és készpénzben átutaltatni is. (Adózásra figyelni!)

pontok és jutalékok

A következő képen láthatod a kétféle jutalék felhasználási lehetőségeit.

pontok és jutalékok

A pontokért termékeket vásárolhatsz, amennyit a rendszer enged. Az AR Balance a készpénz egyenleged, ezt a végösszegből levonja, ha bepipálod.

Azt tudni kell, hogy a pontjaidért vásárolt termékek után természetesen nem kapsz újabb pontokat – hiszen akkor kétszer kapnál – így a végén a PV értékbe nem számít bele. Ez az LRP rendeléseknél érdekes. Mindig figyeld a PV értéket, hogy hol tartasz.

Érdemes még figyelni arra, hogy a legtöbbször egy termék PV értéke nem ugyanannyi, ha pontokért vásárolsz. Például az AIR vásárlása esetén kapsz érte 21.50 PV-t. Viszont ha pontokért veszed, akkor 21.75 PV-t von le a pont egyenlegedből. És ez csak egy szelíd példa, vannak ennél durván nagyobb különbségek. Általánosságban lehet mondani, hogy a single olajaknál megegyezik a két érték, a blendeknél (keverékeknél) van kisebb-nagyobb különbség. Általában. A pontbeváltásnál levon még 2€-t ‘Internetes pontbeváltási díj’-ként. Ezért érdemes többet összegyűjteni.

Vásárlási árak és pontértékek táblázat letöltése.

[pdf-embedder url=”http://biorezonanciameres.hu/wp-content/uploads/2019/08/hungary-price-list-with-vat-1.pdf” title=”hungary-price-list-with-vat (1)”]

Levásárlási árak és pontértékek táblázat letöltése.

[pdf-embedder url=”http://biorezonanciameres.hu/wp-content/uploads/2019/08/Pontbeváltás-1.pdf” title=”Pontbeváltás (1)”]

doTerra