Additional Post Header AH

Mi nem állunk le, dolgozunk

50 50 Promo 600x900

Mi nem állunk le, dolgozunk

0

Mi nem állunk le, dolgozunk! Mutatjuk az utat!

dolgozunk

Fura és egyben félelmetes időket élünk. Személy szerint én nem tudom mi a cél és mi lesz ennek a vége….

Viszont az tudom, hogy nálam semmi sem változott. Ugyanolyan empátiával és lelkesedéssel várom a hozzám fordulókat. Persze a szükséges óvintézkedések betartásával dolgozunk.

Állandóan pöfög az ultrahangos párologtató a tér fertőtlenítését szolgálva és az immunrendszert támogatva. A 2 m biztonsági távolság betartva és a kézfertőtlenítés is maximálisan megoldva.

A Türkiz Pont egy biztonságos hely most is. Gyere bátran! Mi nem állunk le!  Számíthatsz ránk!

Most, hogy az egészségügyben „helyzet van”, az emberek az alternatív dolgok felé kényszerülnek fordulni az egészségügyi kihívásaikkal. Ebben az összezavarodott világban utat mutatok neked, ha elakadtál.

Azt látom, hogy egyre több a beteg ember. Egyre több, aki fél és – mint tudjuk – a félelem, a szorongás legyengítheti az immunrendszert. Ennek súlyos következményei lehetnek.

Fontos az immunerősítés. Csodakészülékemmel meg tudom nézni, hogy a te immunrendszered milyen állapotban van. Persze mást is, amire kíváncsi vagy…

Ízelítő, hogy mit tudhatsz meg magadról egy állapotteszt alkalmával.

Többek között láthatod:

  • az aurád (és még mást is..)
  • a gyulladásokat, az allergéneket is (amibe a glutén, kazein és a laktóz is beletartozik)
  • hormonjaid szintjét
  • az aktuális vitamin és ásványianyag szinted, valamint azt is hogy milyen a stressz szinted.

Elmagyarázom az összefüggéseket. Ami nagyon fontos, mert a dokiknak nincs erre módjuk és idejük. Ha nem tudod, hogy mi lehet a panaszaid kiváltó oka, akkor kinyomozom. Az gyökérokok felgöngyölítése alapvetően fontos.

Ezt csinálom immár 12 éve, így elég nagy tapasztalatom van abban, hogy megtaláljam a bűnöst. Funkcionális táplálkozási referens és aromaterapeuta végzettségemmel a megoldás felé terelgetlek.

Ezek a végzettségek az alternatív gyógyászatban a legmodernebbek, előremutatóak. Nyugodtan belekapaszkodhatsz ebbe a tudásba, mert biztos, gyors és racionális. Már szerencsére orvosok is elismerik, hogy minden betegség lelki eredetű. Egy különleges technikával az is kideríthető, hogy milyen lelki probléma okozhatta nálad a gondokat.

  • A kicsi, de otthonos Türkiz Pontban még jó pár szolgáltatás vár rád:
    Dohányzás leszoktatás. A tiszta és egészséges tüdőért az akciós biorezonanciás kezelés még mindig tart. A szolgáltatást már Kriszti, az új terapeutánk is végzi. A legtisztább illóolajokkal támogatjuk az elhatározásod sikerességét.
  • Aromaterápia vagyis gyógynövényes Illóolaj konzultáció, és a fent említett funkcionális táplálkozási útmutatás, hogy el tudj igazodni, hogy neked milyen étrend szükséges.

ÉLMÉNYT IS ADUNK!
Felhívom a figyelmet az ILLATPARTINKRA. Ez egy igazi kikapcsolódós, stresszoldó program, ahol növényi esszenciákkal bőven megajándékozzuk a résztvevőket.

Gyakran tartunk ILLATÉLMÉNY PARTIKAT a Türkiz Pontban Az Erzsébet körúton, ahol bemutatjuk, hogy melyik illóolaj mire jó, és azt is megtudhatod hogyan juthatsz hozzá. Illatolhatod, magadra kenheted, kóstolhatod ezeket a különlegesen magas minőségű növényi esszenciákat.

Egy újfajta biorezonanciás készülékkel és aromaterapeutaként segítelek abban, hogy melyik olajra van most éppen szükséged.

dolgozunk

Gyere bátran!
Csapatunk nem áll meg, mert van segítségünk ezekben a vészes időkben. Dolgozunk!

…..és neked is meg tudjuk mutatni a kifelé vezető utat minden szinten.

Köszönöm, hogy elolvastad.

Szeretettel: Eszter

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply