Additional Post Header AH

Egy kicsit meg akarok halni. Esetek a biofeedback állapotfelmérésen

Dr.Eben Alexander: A mennyország létezik

Egy kicsit meg akarok halni. Esetek a biofeedback állapotfelmérésen

0

Egy kicsit meg akarok halni: esetek a biofeedback állapotfelmérésen.

Na nem nagyon, csak egy kicsit. Köszönöm jól vagyok, nincsenek öngyilkos gondolataim. Valamikor régen voltak, de talán kinőttem. Remélem. Miért akarok egy kicsit most meghalni? Meg szeretném tapasztalni, ismerni azt a csodálatos világot, ami ODAÁT van. Most olvasom Dr. Eben Alexander könyvét: A mennyország létezik.

biofeedback állapotfelmérés

biofeedback állapotfelmérés

Igen, szerintem is. Éltemben egyre több dolog mutat arra, hogy igen létezik. Valami van odafent- odalent, nem is tudom behatárolni, hogy hol……csak érzem, hogy van és van és van. Félreérthetetlen jeleket küldözget.

Ha az ember önkéntelenül ezeket a csodálatos, felfoghatatlan történeteket érzékeli, ösztönösen kap válaszokat rá. Számomra ilyen az idegsebész doki vallomása a túlvilágról, a mennyországról, a lélekről, a földöntúli szeretetről.

Neee! Most ne kattints el!! Még ne! Kérlek, várj egy kicsit! Most nem papolás és a meggyőzés következik.

Szóval az idegsebész doki, aki igencsak földhözragadt volt egész életében, kómába esik egy csúnya agyhártyagyulladás miatt. Orvosként sokszor találkozott már a halállal, és sosem gondolt bele abba, hogy földi létünknek folytatása is van, lehet. …. És egyszer csak –szinte egyik pillanatról a másikra- kómába esett, és elkezdődött a NAGY UTAZÁS. És ő élvezte…. Hihető, de nem ömlengő módon írja le, mit tapasztalt halálközeli élményként. Hááát…. nekem tetszik. Nagyon tetszik.

Sose féltem a haláltól, de most roppant kíváncsivá tett. Nemcsak engem, hanem számos nagyfejű hitetlen földi „szakembert”, akik kerek-perec elutasítják azt a gondolatot, hogy van élet a halál után, vagy hogy vannak halál közeli élmények. Az ő világukban csak idegsejtek, neuronok, szinapszisok léteznek. Ők ezt tanulták és kész. Most kissé bajban vannak, mert egy professzor, akit ők eddig tiszteltek és hitelesnek hittek, azt a ’baromságot’  állítja, hogy van Mennyország, hogy van egy másik világ, ami százmilliószor szebb, befogadóbb és nyugalmasabb, mint ez a földi lét. Hát akkor hazudik Dr. Eben? Vagy miket írogat? Mi késztette arra, hogy egy „Mennyországos” könyvet írjon?

Odaát megtapasztalta az időtlenséget, a végtelen szeretetet és a hihetetlen nyugalmat. Olyan csodálatos, leírhatatlan szépséget érzett, látott, amit nem is lehet szavakkal kifejezni. Aki ezt megtapasztalta nem is tudom miért jön vissza….Talán a szerettei miatt? Igen, már én is találkoztam a halállal. Sokszor. Szerintem sokszor. Már én is voltam odaát? Talán álmomban vagy valamikor…. Olyan ismerősnek tűnt némely részlet, amit Dr.Eben említ. Létezik ez?

Az egyik legérdekesebb élményem akkor volt, amikor egy fiatal férfi járt nálam biofeedback állapotfelmérésen.

Évek óta krónikus fáradtsággal, enerváltsággal küzdött. Hiába járt sok orvosnál, nem volt megállapítható, hogy mi okozza a folyamatos fáradtságát. A vérképe remek volt és ő sem nézett ki betegnek. Viszont teljesen le volt gyengülve. Elkezdtük a 2 órás biofeedback állapotfelmérést, de a gép 20-25 perc után „szó nélkül” leállt. Ilyen még nem fordult elő. Számba vettem az összes hibalehetőséget, próbálgattam életet lehelni a gépbe, de a képernyő rendületlenül sötét volt.

Nagyon kellemetlenül éreztem magam, mert ilyen nem fordult még elő.

Zavartan rebegtem, hogy nagyon sajnálom, de valami megmagyarázhatatlan hiba miatt leállt a rendszer. Felnéztem. A fiatalember sejtelmesen mosolygott.
Csak annyit mondott: „a foglalkozásom miatt van!”
Mi a foglakozása? -kérdeztem.
Villamosmérnök vagyok.
Hmmm….-gondoltam. A férjem is villamosmérnök. Szinte naponta kezelem, és még egyszer sem állt le gép a kezelés alatt.
Aha, villamosmérnök” – nagyon kérdően és kétségbeesetten nézhettem rá, mert így válaszolt: – „Más is vagyok. Szellemgyógyászattal foglalkozom.”
Én még bambábban nézhettem, mert így folytatta:
„Önön van egy halott lélek, 40 év körüli, nő, szerette a művészetet, imádott énekelni és rákban halt meg elég régen. Ő zavarta meg a vizsgálatot és ezért állt le a gép, mert csak rá tudtam koncentrálni.”
„Jaj! Ez az édesanyám, aki 5 éves koromban halt meg”….- kiáltottam fel. Jézusom! Mi van? Rajtam van, velem van még mindig? De hát akkor 45 éve itt van velem?
„Aha. Értem.” – válaszoltam zavarodottan, de persze nem értettem semmit.
„Én leveszem magáról ezt a lelket” – ajánlotta fel a férfi.

Húúúú! Ez egyre érdekesebbé kezd válni. Tönkre vágta a gépemet, közli, hogy szelleműző és azt is, hogy táltos…..meg, hogy együtt él velem az édesanyám … Na, van ilyen? Lehetséges ez? Mi lesz ebből?

Közben összetegeződtünk akaratlanul is. Talán azért, mert egy olyan világba csöppentem, ahol csak tegeződés létezhet. Valahogy úgy éreztem, hogy régóta ismerjük egymást, és egyáltalán nem véletlen, hogy találkoztunk. Úgy éreztem, hogy azért találkoztunk a biofeedback állapotfelmérésen, hogy valahogy segítsük egymást.

Megígérte, hogy eljön hozzám és leveszi a szellemet rólam.

De hogy ez hogyan történt, és mit éreztem, és hogy meggyógyult-e új szelleműző barátom, arról majd következő blog bejegyzésemben olvashattok hamarosan.

Mosolygós Szép Napot Kívánok!
Eszter

Leave a Reply