Additional Post Header AH

Esetek a biofeedback állapotfelmérésen: A szeánsz 1.

biorezonanciás állapotfelmérés

Esetek a biofeedback állapotfelmérésen: A szeánsz 1.

0

Esetek a biofeedback állapotfelmérésen: A szeánsz 1.

Tisztában vagyok azzal, hogy az elkezdett történet nem halálközeli élmény. De mégis halállal kapcsolatos. Azokkal kapcsolatos, akik nincsenek már közöttünk, de itt vannak velünk. Néhány embernek képessége van arra, hogy kapcsolatba lépjen velük. Ez különleges dolog. Kevesen képesek rá. Erre ezen a biofeedback állapotfelmérésen jöttem rá.

Azóta már találkoztam pár ilyennel. Nagyon le voltak terhelve mindannyian és nehéz nekik pozitívnak maradni. Ez valamiféle küldetés….., hogy segítsenek nekünk itt ebben a világban elengedni szeretetteinket és segítsenek kapcsolatba lépni velük, ha úgy érezzük, hogy még szükségünk van rájuk.

Ott tartottunk, hogy új és különleges barátom felajánlotta, hogy leveszi rólam Anyukám szellemét. Azt ígérte, hogy eljön az otthonomba, és ott fog megtörténni a dolog. Vegyes érzelmekkel váltunk el. Nagyon furcsán éreztem magam.

Persze azonnal elmesélnem kolléganőimnek, hogy mi történt…. Naná, hogy nem tudtam magamban tartani. Ők a legnagyobb természetességgel fogadták, mintha arról meséltem volna, hogy süt a nap. Rögtön elmesélték, hogy kinek milyen szelleme van, volt és még azt is, hogy mielőtt teljesen beköltöztek a szalonba, hívtak egy szellemirtót, mert olyan dolgok történtek, ami a régi lelkek jelenlétére utaltak. A Szelleműző „kitakarította” a rossz lelkeket, aki ott voltak. Azóta rend van. Ilyen egyszerű ez. A képek fenn maradnak a falon. Nem nyikorognak az ajtók és suttogást sem hallanak, még időnként sem.

biorezonanciás állapotfelmérés

Szeánsz

Fúúú! Ez a szellemesdi csak nekem újdonság? Vagy ez tabu téma mindenkinél, mint a sex vagy a pénzügyek? Már megint kimaradtam valamiből?

Szóval hazamentem. Bár elég hosszú és sötét volt a hazaút. Hamar hazaértem, mert lefoglaltak a gondolataim. Otthon férjemnek előadtam, hogy ma mi történt velem és mi fog történni a közeljövőben. Természetesen kétkedve fogadta a dolgokat. Már megszokta, hogy napról napra érdekes történetekkel, csodálatos gyógyulásokkal „szórakoztatom”. Ez azért egy kicsit neki is sok volt. Azt hiszem, ha nem is mondja ki, úgy gondolja, hogy kicsit bolond a felesége. De nagy megértéssel és enyhe iróniával fogadja az új dolgokat. Talán már bele is törődött. Tudom, hogy nem könnyű neki mellettem. Sok éve együtt vagyunk, és most már csak ritkán hozom ki a sodrából a „hülyeségeimmel”.

És eljött a nagy nap. Bevallom őszintén, nagyon izgatott voltam. Nem tudtam mi fog történni velem, és hogyan. Mit fogok érezni és mi is ez az egész. Megérkezett Szelleműző barátom. Elsőként a biofeedback állapotfelmérést fejeztük be. Most gond nélkül, kitűnően működött a biofeedback készülék. Nagyon szép hármast alkottunk. Sorra „dobta ki” azokat a dolgokat, ami a krónikus fáradtságát okozta. Megbeszéltük, hogy milyen diétát kövessen, hogyan gyógyulhat. Nagyon szép biofeedback vizsgálat volt, mert elmondhattam azokat az ezoterikus információkat is, amit ugyan kiír a vizsgálat, de nem mindenkinek tudom elmondani és elmagyarázni. Ő tudta miről beszélek.

Ezeket az infókat mindenkinek kiírja, de sok esetben ezeket az ismereteket nem oszthatom meg a pácienssel, mert akkor lerombolnék sok mindent benne, mert nincs még elegendő tudása ezekről a dolgokról. Többnyire azért jönnek hozzám biofeedback állapotfelmérésre, hogy fizikai síkon kapjanak ismereteket a szervezetükről. Megtudhatják, mire allergiásak, hol van gyulladás a szervezetben, milyen vitaminokból és ásványi anyagokból, enzimekből van hiány és még ezer dologra kaphatunk választ.

De a biofeedback állapotfelmérésnek van egy mélyebb, második dimenziós szintje, ami egy egész más szemlélettel vizsgálja az egyént. Ez is egy csodálatos világ. Egy olyan világ, amibe idővel talán mindenki belép. Azt hiszem ehhez meg kell érni. El kell indulni egy úton, ami csak jó irányba vezet. Onnantól minden könnyebb, mert sok mindent sikerül megértenünk magunkkal, másokkal és a világgal kapcsolatban. De erről majd később szeretnék bővebben írni. Azt hiszem mindenki képes erre, aki nyitott a különleges dolgokra

Leave a Reply