Additional Post Header AH

15+1 hasznos tipp a REG-ENOR diétához

Reg Enor Mobile

15+1 hasznos tipp a REG-ENOR diétához

0

kép: regenor.hu

15+1 HASZNOS TIPP REG-ENOR-hoz

 

Szuper amibe belekezdtél, de azért azt tudnod kell, hogy ez a módszer nagyon nagy fegyelmet kíván. Ha szigorúan be tudod tartani a hozzátartozó diétát, akkor csodákra képes.

Olyan betegségektől szabadít meg, amik elvileg gyógyíthatatlanok.

Gondolok itt a II. típusú diabetesre, a pajzsmirigy betegségeire, súlyos ízületi bántalmakra és még sok, autoimmunnak „becézett” betegségre.

A 15 tipp hogy sikeres lehessen a kúra:

 1. A REG-ENOR nem csak fogyasztószer, hanem ennél jóval több. Sejtszintű tisztító. méregtelenítő folyadék. A fogyás, csak jótékony mellékhatás.
 2. KÉSZÜLJ FEL A KÚRÁRA! Ne kezdd el kellő tudás nélkül! ”Edd ki” a hűtőszekrényt, és a következő bevásárlásnál már Regenorosan vásárolj!
 3. Ha csak a fogyásra szeretnéd használni, akkor lehet, hogy csalódni fogsz, mert a fogyás csak jótékony mellé hatás. A REG-ENOR Intelligensen indítja be az öngyógyító folyamatokat. Így az első időszakban nem biztos, hogy látványos lesz a fogyás, de biztos, hogy jótékony folyamatok zajlanak a testedben.
 4. A CUKORRÓL: A Reg-enor kúrában semmilyen formában nem fogyaszthatsz cukrot vagy olyan ételt, amiben a legkisebb mennyiségben is, de van cukor. Tehát jól nézd meg mi is van az élelmiszer csomagolására írva. Pl. a sokak által használt rizstej sem alkalmas most fogyasztásra, mert cukortartalmú. A gyümölcsök is ebbe a kategóriába tartoznak. Ha cukrot vagy cukros dolgot fogyasztasz, akkor bezáródik az epecsatorna és 2 héttel meghosszabbodik a kúrád. Leáll a fogyás, leáll a tisztulás (vagy el se kezdődik).
 5. AZ ÉDESÍTŐSZEREKRŐL: Milyen édesítőszerek fogyaszthatók a kúra alatt? Legjobb, ha az édes ízt elfelejted, mert csak fölöslegesen felizgat. Ha mindenképpen édesíteni szeretnél, akkor használható a stevia, az eritrotol és az inulin.
 6. A VÍZIVÁSRÓL: Az epesav termelődéséhez, a méregtelenítéshez tiszta vízre van szükség. Ezért testsúly kilogrammonként 30ml tiszta, azaz tisztított vízre van szüksége a szervezetednek. Tehát, ha pl. 100 kg vagy, akkor minimum 3 liter kellene meginnod (ez a minimum, de jó lenne, ha ennél többet tudnál most meginni). Ennek a mennyiségnek a 70%-át a délelőtt folyamán kortyolgasd el, mert akkor történik a szerzet intenzív méregtelenítése. A fennmaradót pedig a délután-este folyamán ajánlatos. Igyál sokat! Tisztított vizet használj! A csapvíz vagy ásványvíz sajnos nem jó döntés.
 7. A NÖVÉNYI OLAJOKAT NE HASZNÁLD! Kerüld minden formában a növényi olajjal készült ételeket! A magocskák sem jók ezért!
 8. AZ ÉTELEID ÖSSZETÉTELE: A megfelelő arány az ételeid összetételében: 1/3 hús (persze a zsírosabb fajtából) és 2/3 rostdús zöldségféle.
 9. PIRÍTSD MEG A KENYERET! Kevés kenyeret ehetsz, de csak jól megpirítva! Ne a teljes kiőrlésű válaszd!
 10. ALKALMAZÁSA: reggel éhgyomorra 10 ml, utána ½ órával már lehet enni. Délben és este evés után 1 órával 10 ml. Utána 2 óráig ne egyél semmit. Inni szabad. Sőt kötelező! Ihatsz vizet, és minden olyat, amiben nincs semmi cukor. Pl. citromos víz.
 11. A ZSÍR FOGYASZTÁSA ELENGEDHETETLEN! Különben hatástalan a REG-ENOR! Minden étkezéskor 2-3dkg állati zsír fogyasztása fontos! Ha szárazabb, zsírmentes ételt fogyasztasz, akkor pótold a zsírmennyiséget!
 12. SOHA NE ÉHEZZ! MINDIG LEGYEN NÁLAD NASSOLNI VALÓ! Töpörtyű, kolbász és egyéb zsírosabb, finom dolog. Fogyaszthatsz mindenféle finom zöldséget, így érdemes darabolt zöldséget csomagolnod! A sárgarépa, uborka, zellerszár, batáta, paprika, paradicsom mindig jó választás.
 13. MÉRD MAGAD! A kúra kezdetekor mérd le a körbőségeid –derék csípő és has, esetleg comb körfogat – és jegyezd fel. A pozitív változás ezeken a kényes helyeken fog jelentkezni elsőként.
 14. NE LÉGY TÜRELMETLEN! ADJ IDŐD A SZERVEZETEDNEK! A betegséged vagy betegségeid és a súlyfelesleg nem pár hét alatt alakult ki. Így ne várhatod, hogy pár nap alatt több kilót fogysz, és pár hét alatt meggyógyulsz.
 15. HASZNÁLJ HOZZÁ VITAMINOKAT, ÁSVÁNYI ANYAGOKAT és egyéb megfelelő étrend kiegészítőket, ami még rásegít a gyógyulásodra és a fogyást is meggyorsítja.

+1 KÉRJ SEGÍTSÉGET! Kérd ki tapasztalt szakember tanácsát! Ha megakadsz, kérj tanácsot (pl. tőlem), mert lehet, hogy valamit nem jól csinálsz!

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply